Wellness hétvégén gondolkodtam a projektemről

Wellness hétvégés kényeztetéssel szedtem magam ráncba

Ép testben ép lélek, tartja a mondás, de szerintem ez fordítva sokkal jobban igaz. Ha ugyanis rendben vagy mentálisan, spirituálisan, akkor a tested is jobban fogja érezni magát. Mostanában azt vettem észre, hogy a megfelelő mennyiségű alvás, a rendszeres testmozgás, és a reggeli és esti meditáció bizony tényleg rengeteget számít ahhoz, hogy egészségesnek és fittnek érezhessem magam. Pedig korábban még lelkiismeret furdalásom is volt, hacsak egy picivel is több pihenést engedtem meg magamnak. Mondván, elveszem a munkától az értékes időt. Ma már szerencsére rájöttem, hogy a produktivitáshoz nagyon is hozzátartozik, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Így például negyedévente wellness hétvégével jutalmazom meg magam egy gyönyörű hazai hotelben.

A hotelszobából választottam projektmenedzsment szoftvert a vállalkozásom számára

A wellness hétvége alatt nem csak arra van lehetőségem, hogy lelazuljak. De itt szoktam helyre tenni magamban azokat a céges feladatokat is, amelyek átgondolásra várnak. Így aztán a múltkor egy hasonló wellness hétvége alatt döntöttem egy projektmenedzsment témakört segítő szoftver megvásárlásáról is. Mindezt az uzletiszoftver.com oldalon találtam. Tulajdonképpen egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe a lehetőséget, aki szintén saját céget visz, és ő már igénybe vette az említett szolgáltatást. Mi is az üzleti szoftverek legnagyobb előnye? Ha belegondoltok, tulajdonképpen az, hogy bizonyos feladatokat a projektmenedzsment terén automatizálni tudtok, így jelentős időt és energiát spórolhattok meg. A felszabadult kapacitást pedig akár egyéb üzleti tevékenységbe is belefektethetitek, amely így hosszú távon növelheti a vállalkozásotok produktivitását is.

Az uzletiszoftver.com személyreszabott megoldást kínál minden cégvezetőnek

Ebben segít az uzletiszoftver.com, amely a legkülönfélébb megoldásokat kínálja a projektmenedzsment hatékonyabbá tételére. Nekem nagyon pozitív élmény volt a találkozás az oldallal. Amikor a hotelszobából elkezdtem böngészni a felületen, nagyon megszerettem azt. Az oldal már rögtön a keresés elején sokat segít abban, hogy a lehető legmegfelelőbb projektmenedzsment szoftvert válaszd ki a vállalkozásod számára. Így például kiválaszthatod, hogy felhő alapú szolgáltatást szeretnél-e igénybe venni, vagy inkább mobiltelefonra vagy asztali gépre kifejlesztett alkalmazást szeretnél-e inkább igénybe venni. Ezen felül meghatározhatod a céged méretét is. Az Üzleti Szoftver csapata ugyanis személyre szabott megoldásokat kínál a kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalati ügyfelei számára. És ha mindez nem lenne elég, még iparági besorolás szerint is szűkítheted a keresést, hogy biztosan a megfelelő projektmenedzsment szoftver mellett tehesd le a voksodat!

Javaslom mindenkinek, aki a vállalkozása ügymenetét szeretné könnyíteni, vagy a saját válláról levenni a feladatokat és ezáltal komplexebb feladatok elvégzésére erőforrást felszabadítani, hogy látogassa meg az uzletiszoftver.com oldalt a vállalkozás hatékonyságának növelése érdekében. Rajtam rengeteget segített az igénybe vett szoftver – és te kattintottál már?