Olyan szekrény kell, mint amilyet a hotelben láttam!

Amikor beléptem a hotelszobába, rögtön megakadt a szemem azon a csodás szekrényen. Igazából nem is szekrény, hanem polc volt, de annyira beleillett abba stílusba, amit én elképzeltem az új lakásomba, hogy eldöntöttem, hogy kiderítem bármi áron, hogy hol lehet ilyet venni.

A hotel személyzetével hamar összebarátkoztam, ám sajnos nem tudták megmondani, honnan rendelték a bútorokat. A harmadik napon azonban a recepciós hölgy szólt, hogy a minap nézelődött, és látott egy nagyon hasonló darabot a diszkontdepo oldalán, nézzem meg, mert le is van árazva.

Nem kellett nekem se több, azonnal írtam a telefonom keresőjébe a diszkontdepo szót. Meglepett, mennyire szuper webáruházról van szó. Korábban nem hallottam még róla nagy népszerűsége ellenére sem.
Itt számos kategóriában vásárolhatunk jó minőségű, ám jutányos árú termékeket. Szinte minden akciós, vagy alapból kiváló árú, ami itt fent van.

Ámultam és bámultam a lakberendezési cikkek sokaságán: szinte az egész lakást be tudtam volna rendezni a polcoktól kezdve a háztartási gépeken át egészen az olyan apróságokig, mint a díszpárnák.
Már ekkor tudtam, hogy bizony a kedvenc webshopjaim között lesz a diszkontdepo. Meg is találtam a szekrényt, ami valóban akciós áron volt elérhető. A leírásában minden fontos információt megtaláltam róla, és rögtön el tudtam dönteni, beférne-e a nappaliba.
Miután örömmel konstatáltam, hogy el fog otthon férni, meg is rendeltem.

A rendelés nem volt bonyolult, nem szükséges regisztrálni az oldalon ennek lebonyolításához. Persze, ha visszatérő vásárló leszek, akkor lehet, hogy regisztrálok, de szeretem, ha gyorsan is le lehet tudni ezt a folyamatot, ha úgy kényelmesebb éppen.
A fizetés miatt izgultam, ugyanis ekkora összeget nem szeretek készpénzben átadni senkinek. Szerencsére volt lehetőség bankkártyával fizetni, méghozzá egy rendkívül biztonságos oldalon.

diszkontdepo

A rendelés visszaigazolása után már csak várnom kellett arra, hogy megérkezzem a csomag. 2-3 munkanapon belül szállítják, vagyis pont akkor, amikor mi is hazaérünk már.
Kicsit aggódtam a szállítási költségek miatt, ugyanis nagyon sok helyen horrorisztikus összegeket kérnek el egy szekrény házhoz szállításáért. Persze nincs mese, ki kell fizetni, hiszen egy Toyota Yaris nem alkalmas rá, hogy egy ekkora holmit magadnak hazavigyél…
Szerencsére itt nem volt ezzel gond. Mint a termékek árát illetően, a szállítás terén is teljesen reális, megfizethető szállítási összegeket voltak megadva még a nagy szállítmányok esetén is.

3 nap múlva meg is érkezett az álom polcom. Teljes épségben kihozták, egy karcolás sem volt a bútordarabon! Nagyszerű minőségben érkezett, tudtam, hogy sokáig a lakásom éke maradhat majd, és rendkívül praktikus elem lesz amellett, hogy stílusossá varázsolja a nappalit.

Elégedett vagyok a diszkontdepo oldallal. Kedvező árak, gyors, pontos szállítás. Ezekkel tudnám jellemezni. Biztos vagyok benne, hogy fogok még innen rendelni, hiszen aki itt vásárol, több tízezer forintot is spórolhat!