Dugulás a hotelben, na de hogyan hárítottuk el ezt a problémát?

A mai világban már szinte minden problémánkra megoldást adhat az internet. Ha közvetlenül nem is, de közvetve biztosan. Így volt ez akkor is, mikor a hotel vízvezetékrendszerében dugulás keletkezett, és hirtelen nem is tudtuk pontosan kihez forduljunk.

A dugulás elhárítás gyakorlatilag egy mindennapos dolog, mégis az emberek egy része gyakran csak közvetve találkozik vele. Viszont, ha mégis beüt a mennykő, jó ha tudja az ember kit hívjon. Többek között ezért is osztom most itt meg veletek a tapasztalataimat, amiket ezzel a céggel kapcsolatban szereztem.

Ugyan nem ez volt az első alkalom, hogy dugulással, vagy egyéb vízvezetékrendszeri problémával adódott volna problémánk, de a szokásos cég, akihez fordulni szoktunk sajnos nem volt elérhető, így alternatív megoldást kellett keresnünk a problémára. Ebben volt partner számomra a google, gyorsan bepötyögtem, hogy duguláselhárítás ár (mert ugye az se mellékes), és viola. Na, persze nem ment ilyen gyorsan, és könnyen, de sokkal gyorsabban ment még így is, mint vártam.

Az oldal nagyon jól részletezi, milyen szolgáltatásokat nyújtanak, de előbb szeretném a saját élményeimmel kezdeni, aztán azoknak, akik esetleg hasonló bajban lennének, leírom a többit is, hátha így jobban tetszik nekik majd a cég, mintha nekik kéne végig kattingatniuk az egész oldalt.

A duguláselhárításról és az árakról

Szóval ha esetleg kétkednél, hogy valós szakemberekkel van-e dolgod, ne tedd. Tisztán és érthetően állítják, hogy náluk az összes szakember bizony végzettséggel is rendelkezik nem csak gyakorlattal. Ugyan semmi problémám azokkal, akik nem rendelkeznek bizonyítvánnyal a tudásukról, mégis vannak bizonyos esetek, amikor azt preferálom. A duguláselhárítás címszó alatt van még három alkategória is: a wc-dugulás, a csatornatisztítás és a lefolyótisztítás, így elég specifikusan be tudod lőni, illetve értesíteni tudod és tudtam én i őket arról, mi is pontosan a probléma. Mielőtt bármit is tennél, részletesen el is magyarázzák, mik okozhatják a problémát, hogy a jövőben tehess ellenük. Illetve azt is határozottan hangsúlyozzák, hogy ha a dolgok már a dugulásig fajulnak, inkább hívd őket, minthogy a saját kezedbe vedd a dolgokat, mert lehet hogy csak rontanál a helyzeten.

Ha nem vagy biztos a dologban, a telefonszámukon kérhetsz ingyenes szaktanácsadást is, ami mint említettem nem kerül neked egy fillérbe sem. A szám is díjmentes és reggel hét és este hat között akármikor hívható hétköznaponként. Ha esetleg sürgősen szükséged van a szolgáltatásaikra, és nem ebbe az időintervallumba tartozol, 10%-os felár mellett ugyan úgy hívhatod őket. Az ügyelet pedig 0-24-ben működik.

Kiszállni kizárólak Budapesten, illetve Pest megyében tudnak, szóval ha nem tartozol ezekbe a kategóriákba, sajnos a szerelési szolgáltatásaikat nem tudod igénybe venni. Mi szerencsére bele tartozunk ugye Pestbe, így ez nem okozott problémát.

Na, de mennyi is az annyi. Mennyi a duguláselhárítás ára? Nos, ha valóban történik munkavégzés, és Budapesten vagy, akkor 20 ezer forint, és a kiszállási díjat elengedik, ha viszont nem történik munkavégzés, akkor is 20 ezer forint csak a kiszállás. Az idei év első napjával lett kimondva, hogy valós munkavégzés esetén a kiszállási díjat eltörlik. Ha nem konkrétan Budapesten vagy, hanem Pest megyén belül (a konkrét településeket amúgy az oldal alján felsorolják), akkor 25 ezer forint ugyan így a két esetben.

Ha esetleg még több információt szeretnél, az oldal alján az Általános Szerződési Feltételek feliratnál találod a leírást.

Na, de még mit tudnak?

A duguláselhárításon kívül még vizet, gázt és fűtést is szerelnek. A fő pontokra, ha rákattintasz, ugyan úgy vannak kisebb linkek, amiken keresztül megnézheted a specifikus szereléshez tartozó információkat. Az árak ugyan azok, mint amiket korábban már említettem.

Remélem ez a kis bemutató nektek is pont annyit segített, mint nekem. Nagyon gyorsan és hatékonyan végezték a munkájukat, szóval én csak ajánlani tudom őket. Ha ilyesfajta problémátok van, a link a cikkben.