Online marketing tanácsadás és kivitelezés – erre van szükségünk

Ez az! Nemsokára eljön a nagy nap, mikor megnyitjuk hotelünket a Balaton parton. Igaz nem túl nagy és inkább családias légkört szerettünk volna teremteni. Számomra nagyon fontos, hogy amikor egy hotelben vagyok, otthon tudjam magam érezni. Ezt az érzést szeretném átadni vendégeinknek is. Már nagyon közel jártunk és csak az utolsó simításokat kellett elvégezni, mielőtt nyithattunk volna. Már volt is pár jelentkező, aki a szobát már előre lefoglalta. Persze ezek az emberek inkább családi barátok és ismerősök voltak, akik minket szerettek volna segíteni és a megnyitón részt venni.

Arra gondoltam, hogy mikor már ezen is túl leszünk akkor szükségünk lesz olyan vendégekre is, akiket nem ismerünk és persze meg kell ismertetnünk magunkat. A konkurencia elég nagy volt viszont mi azzal szerettünk volna kitűnni a tömegből, hogy koreai szakácsunk volt és friss BBQ-t készíthetett mindenki magának helyben az asztalnál.

Mégis tanácstalan voltam kicsit míg férjem az mondata: Online marketing tanácsadás és kivitelezés, keresd fel a Keresőben Elsőt. Nem igazán tudtam, hogy miről beszél ezért rögtön rájuk kerestem a neten. Persze ekkor rögtön megértettem, hogy miről is van szó. Azt hiszem, hogy férjem arra célzott, hogy weboldalt kellene indítanunk és így több emberhez el tudunk jutni.

Tanácsadással kezdődött minden

Bennem persze rengeteg kérdés volt és egyáltalán nem tudtam, hogy ennek mégis hogyan lehet nekikezdeni. Viszont mikor a weboldal készítésről olvastam a weboldalon, akkor nagyon megnyugodtam, mert igazán egyszerűnek tűnt. Persze én vagyok az a személy, akinek el kell döntenie, hogy milyen weboldalt szeretne, milyen legyen a stílus, a színek, az arculat. Ez nem vett túl sok időt igénybe, hiszen nem sokkal előtte kellett ugyanezt tennem a hotel tervezése közben. Azért egy kis Online marketing tanácsadásra és kivitelezésre is volt szükségem, mire minden kitisztult előttem, hogyan is fog ez kinézni.

Miután elkészült a weboldal, arra gondoltam, hogy a lehető leggyorsabban meg kell ismertetnem magunkat mindenkivel, aki számít. Szerencsére volt egy olyan lehetőség, hogy a közösségi médián keresztül posztoljunk heteken keresztül. Ez nagyon jól sikerült és több megkeresés is érkezett ennek kapcsán. Viszont valahogy úgy éreztem, hogy még mindig nem alapoztuk meg jövőnket teljes mértékben.

Ekkor néhány Online marketing tanácsadás után megkezdődött a kivitelezés. Persze ez egy nagyobb befektetés volt, viszont tudtam azt, hogy hiába van egy remek hotelünk és profi szakácsunk, ha mindez az információ egyszerűen csak nem jut el potenciális vendégeinkhez. Ezért nem is hezitáltam tovább és belevágtunk a linképítésbe.

A hosszú távú terv az volt, hogy a keresési lista élén fogunk járni, vagy legalább is az első oldalon leszünk. Ez persze azért fontos, mert senki sem fogja az összes találatot végigpörgetni, sokkal valószínűbb, hogy mihamarabb kiválasztja, azt amire szüksége van. Ekkor már arra gondoltam, hogy nincs mitől félni, hiszen az volt a filozófiánk, hogy minden vendégnek elégedetten és boldogan kell távozni tőlünk és ezért mindent megtettünk. Pontosan olyan családias hangulatot sikerült varázsolnunk, mint amilyet szerettünk volna a hotelben és a weboldalon is.

Persze a legjobb csapat és Online marketing tanácsadás és kivitelezés nélkül nem sikerült volna. Ha ezután is bármi kérdésem lesz biztos, hogy hozzájuk fordulok, mert tudom, hogy pontosan olyan gondos figyelmet fordítanak rám, mint amit én magam is szeretnék megadni vendégeimnek.