Néha a turisták jobban képben vannak, ha mobil szerviz kell

Ezt a történetet egy barátnőm mesélte, úgyhogy gondoltam továbbadom nektek. Csak mert a véletleneknek elvarázsoló ereje van.

A barátnőm egy hotelben dolgozik recepciósként. Szereti a munkáját, mert minden nap annyiféle emberrel tud beszélni és találkozni. Ő ezt élvezi, mert imád beszélgetésbe elegyedni és érdekességeket megtudni a világról. Az idegennyelv tudása is hihetetlenül nagyot fejlődött, mindig ámulok, amikor hallom beszélni. Persze még az is jár a dologgal, hogy kifog egy-két bosszús vendéget, de nagyon jól kezeli az ilyen stresszes helyzeteket is. Elég sokat is dolgozik, de nem bánja, mert tényleg mindig történik valami, és neki lételeme a pörgés.

Sokszor mesél olyat is, hogy még a külföldi hotelvendégek segítik ki őt valami jó tanáccsal. Például hogy melyik éttermet ajánlják, vagy épp melyik ruhaüzletet, akár még fodrászt is. Ezek annyira nem meglepő dolgok, viszont a legutóbbira már ő is rácsodálkozott.

Aznap szegény elejtette a telefonját, és betört a képernyője. Nem tudott mit tenni, meg kellett várnia a munkaidejének végét, hogy tudjon valamit kezdeni a helyzettel. Ekkor toppant be a turista hölgy, és mikor észrevette a telefonját, csak annyit mondott, hogy LCD FIX. A barátnőm nem igazán értette, hogy miről van szó, de mikor egy rövid szünetében rákeresett a mobil szerviz budapest lehetőségekre, leesett neki, hogy miről beszélt a nő. Csak nem értette, hogy a nő vajon honnan tudott erről, de hát véletlenek mindig lehetnek.

Munka után azonnal elrohant az üzletbe, mert szerette volna megmenteni a telefonját. Mivel ő mindig sietségben van, fontos neki a gyorsaság, és azt hiszem, ezen igényei abszolút kielégültek. A boltban egyből fogadták a panaszát, és nem az volt a válasz, hogy jöjjön vissza napok múlva. Ott helyben megcsinálták neki néhány óra leforgása alatt. Azt mondta, hogy ez azért is van, mert ők tényleg igyekeznek minden szükséges alkatrészt folyamatosan raktáron tartani. Ez egy elengedhetetlen pontja a professzionális kiszolgálásnak, ami bennük megvan.

Miközben készült a kijelző, a barátnőmnek eszébe jutott, hogy egy szoftverfrissítés sem ártana már a telefonján, mert nem éppen a legjobb állapotában működött már. Érdeklődött, hogy ezt is megtudnák-e oldani, a válasz pedig pozitív volt. Foglalkoznak hátlap cserével, akksi cserével, de még a vízbe esett készülékeken is tudnak segíteni. Még van egy valami, amit tudnak cserélni, de ebben most nem vagyok annyira biztos, de ugorjatok rá az oldalukra – mobil szerviz budapest LCD FIX – és még biztos, hogy még több kérdésetekre választ fogtok kapni azon kívül, amennyit én elmesélek.

A barátnőm közben hirtelen bepánikolt, hogy mi van, ha a javítás közben történik valami, és elvesznek az adatok a telefonjáról. Járt már így ismerőse, ő viszont a munkájához is nagyon fontos részleteket tárolt rajta. Az üzletben azonnal megnyugtatták, hogy semmi oka nincsen az aggodalomra, mert teljes mértékben biztonságosan dolgoznak, úgy, hogy semmi sem fog pluszban sérülni a telefonján. Egy nagyon modern technológiával dolgoznak, én nem teljesen értettem, de azt tudom, hogy laminálják az újonnan felrakott képernyőket, úgy, hogy az LCD réteg nem sérül. Szóval felejtsétek el a különféle ragacsos megoldásokat. Innen is a nevük ugyebár – LCD FIX.

mobil szerviz budapest

Persze azt bele kell kalkulálnotok, hogy ez nem a legolcsóbb mulatság, de ahhoz képest, hogy amivel, és ahogyan dolgoznak, teljesen korrekt az az ár, amit elkérnek érte. A barátnőm rettentően elégedett volt mind a minőséggel, mind a gyorsasággal, mind pedig azzal, ahogyan bánnak az ügyféllel. Mintha teljesen új lenne a telefonja, én is láttam már. Le a kalappal, nem gondoltam volna, hogy van ilyen jó mobil szerviz budapest területén. Ha nekem is felmerülne probléma, biztosan őket fogom felkeresni.