A nagy pelenka kérdés – Milyen a jó utazós pelenka?

A pelenka nagyon megosztó kérdés tud lenni a szülők között. Van, aki a mosható pelenkára esküszik, van, aki a hagyományosra, megint mások egy bizonyos márkának esküdtek örök hűséget. Az egyiktől a gyerek kiütéses lesz, a másik nem elég jól tartja a nedvességet, a harmadik pelenka csak szimplán kényelmetlen, a másik meg iszonyatosan drága. Nehéz kiválasztani a tökéletes pelenkát.

Alapvetően a mosható pelenka híve vagyok, mert sokkal környezetbarátabb, mint a több ezer év alatt sem lebomló társai. Ráadásul a gyerek bőrének, egészségének is sokkal jobbak a moshatóak. Nem egyszer használhatóak, hanem sok hónapon, éven át is kiválóan szolgálnak, testvérek esetén szintén nagy előny az ilyen pelus. Ugyanolyan higiénikus, sőt sokszor jobb is, mint a hagyományos, mert jobban szellőzik. De a pelenka sokszor kell utazáshoz is, és ilyenkor túl bonyolult lehet a mosható fajta, ekkorra érdemes jól megválasztani a pelenka márkát, és körbe nézni a piacon.

A LORD shop oldalán sok kedvező áron elérhető pelenkát lehet találni, amelyek egyszeri megvételük után szinte az összes utazást fedezhetik az évben, vannak óriási kiszerelések is, ami így gazdaságosabb is.

Mik a fontos szempontok pelenka vásárlásnál?

Természetesen nagyon fontos, hogy a pelenka újszülöttnek vagy idősebb babának kell -e, hiszen az újszülöttek érzékenyebbek. Az hagyján, hogy a pelenka kiválasztása, de mire otthonra is kiválasztja az ember a jó pelenkázó asztalt. Vagy a jó popsitörlőt, a jó krémet, a megfelelő hintőport stb.

A Lord shop oldalán szinte mindent megtalálunk, ami baba termék. Samponokat, tusfürdőket, krémeket és játékokat. A pelenka kínálat sem marad el a többi mellett. A Sleepy Bio Natural nadrágpelenka NewBorn harminckét darabos kiszerelése, ajándék törlőkendővel már 2200 forinttól elérhető. Ez a termék első osztályú prémium minőség és bio. Ez a termék azért lehet jó döntés, mert biopolimerrel vannak kialakítva, vagyis filmszerű cukornádból készült biopolimer réteggel készült. A nedvszívásért a mandulatej fehérje, vagyis a mandulatejből készült textilbevonat, amely nagyon jó bőrápoló is. Az extra kényelmet a tisztított vízzel szőtt külső réteg biztosítja a babának. A bambuszrostokból szőtt nedvszívó mag gyorsan elvezeti és magába szívja a nedvességet. A természetes pamutrostok pedig tovább növelik a szárazság érzetét. Ez a környezetnek is előnyös döntés és a babának is, ráadásul jó áron érhető el a Lord shop oldalán. Ezekkel a pelusokkal nyugodtan el lehet menni többnapos kiruccanásra is vagy családi nyaralásra, a gyerkőc kényelmesen fogja érezni magát bennük.

Textil pelenkák is elérhetőek a honlapon. A textil pelusok 70×80 centiméteres méretben kaphatóak, ezek a pelenkák nem okoznak allergiát. 100% pamutból készülnek és sűrű szövésűek, amiket kifőzéssel lehet tisztítani.