A fogzásra is van gyógyír, csak a megfelelő helyen kell keresni

Épp a Balatonon voltunk egy hosszú hétvégén, amikor beütött a fogzás Balázskánál. A hotel gyönyörű volt és minden igényünket kielégítette, nagyon szerettünk ott lenni, mert szuper volt a fürdős rész is és a környék is. De azzal egyikünk sem számolt, hogy a fogzásra itt fog sor kerülni, legalábbis a kezdeteire.

Erre nem igazán lehet felkészülni, fizikailag, inkább csak néhány cikkel talán. De amikor órákon keresztül csillapíthatatlanul bömböl a baba, az szörnyű érzés abból a szempontból, hogy nem tudjuk enyhíteni a fájdalmát. Szép hotel ide, kényelmes ágy oda, a legnagyobb segítség mégis az volt, hogy a szomszédban is egy kisbabás házaspár volt, akik éjjel átkopogtattak egy játékkal. Ez volt a rágómaki, amik direkt az ilyen fogzós időszakokra találtak ki. Azt mondták, nekik már nagyon sokat segített és szívesen nekünk adják, ha elfogadjuk, hátha jobban alszik tőle Balázska. És sikerült! Elkezdte rágcsálni ezt a majmot és enyhült a fájdalom.

Másnap utána néztem mit is kaptunk és így találtam meg az imaginebaby.hu-t. Itt rengeteg másik fajta rágó és fogzásra kitalált segédeszköz kapható, amiből már csak egy is meghozhatja a kívánt enyhülést a kicsi fájdalmában amellett, hogy közben vidám megjelenésével mosolyt is hozhat a sok szomorkodás után. Ha tehát gyors megoldást kerestek fogzásra, akkor az imaginebaby.hu webshopja jó hely a keresgéléshez. Rágómaki, rágózoo és etető termékek, strandjátékok és hétköznapi használati cikkek, pelenkák, mobil wc és miegymás. Ha a kisbabák fájdalma valamivel enyhíthető a fogzásra kárhoztatott időszakban, akkor az az imaginebaby.hu-n megtalálható. Nézzetek körül és találjátok meg a legjobb megoldást a kisbabátoknak – hamar meg lesz!