Nyaralás közben találtam megoldást karikás szemre

karikás szemre

A hosszú hétvégén elmentünk a Balcsira egy ilyen kis pihenőt tartani. Szerencsére nagyon szép időnk volt, és hihetetlenül jól nézett ki a Balaton környéke is. Ami viszont nagyon aggasztott már egy jó ideje, az a szemeim alatt megjelenő karikák, amivel fogalmam sem volt, hogy mit kezdhetnék.

A szállásadónk pont elcsípte, amikor erről meséltem Petinek, és rögtön ott termett. Persze azonnal elnézést kért, mondta, hogy ő nem hallgatózott, csak véletlenül hallotta meg, amikor arról a problémáról meséltem, hogy fogalmam sincs, mi lenne jó karikás szemre.

Mesélte, hogy már ő maga is kipróbált sok mindent a teafilteres pakolástól kezdve különféle trükkökön át, de neki csak egyetlen egy fajta szérum jött be, ami tényleg képes arra, hogy eltüntesse a szem alatti karikákat, duzzanatokat.

Ez a szérum pedig az InstanTense plusz, amivel ő már nagyon régóta meg van elégedve, és rendszeresen használja, amikor megjelennek nála is a szem alatti karikák. Azt mondta, hogy számára ez jelenti az igazi megoldást a karikás szemre és mondta, hogy elküldi nekem azt az oldalt, ahol én is jobban utána tudok nézni a terméknek, valamint meg is rendelhetem, ha úgy döntök.

Nem is kellett sok idő, hogy megkapjam az értesítőt a telefonomra a megküldött weboldalról, ahol sok információt megtaláltam a szem alatti karikák házilag történő eltüntetésével kapcsolatban, valamint a szállásadó által említett szem alatti karikák eltüntetésére kifejlesztett emelő hatású szérumot is. Ami a legpozitívabb számomra a szérummal kapcsolatban, hogy nem kell orvoshoz menni, nincs szükség semmilyen műtétre, egyszerűen csak fel kell kenni a szem alatti részre és pár pillanat múlva már lehet is látni az eredményt.

Ezt a hatást a vásárlói vélemények is alátámasztották az oldalon a szállásadó véleménye mellett. A jelenlegi akcióval pedig néhány ezer forintot lehet spórolni a szérum árán.

Be is dobtam a kosárba egy darabot belőle, hiszen nagyon kedvező áron lehet most hozzájutni, ráadásul legalább 60 napra elegendő lehet ez a szérum az oldal ígérete szerint, ami hosszú távon megoldást tud biztosítani a szem alatt megjelenő fránya karikákra, mindezt nagyon kedvező áron.

Mivel a szállítás villámgyorsan megtörténik, akár egy munkanapon belül már meg is érkezhet a termék, így még a szállásunkra rendeltem meg, hiszen még itt leszünk pár napot. De egyébként az oldalon azt olvastam, hogy már patikában is kapható a termék. Ezen kívül, ami számomra nagyon pozitív volt, hogy harminc napos pénz visszafizetési garanciát vállalnak, és Magyarországon a szállítás teljesen ingyenesen történik meg.

Közben a szállásadó is visszajött hozzánk, pont mikor leadtam a rendelést az oldalon, és elhozta nekem a saját Instantense plusz szérumát, hogy próbáljam ki.

Meg is ragadtam az alkalmat, és már fel is kentem a szemem alá, majd pedig néhány perc elteltével teljes megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy az oldalon olvasottak és a szállásadó elmondása bebizonyosodott, hiszen pár pillanat múlva már el is tűntek a karikák a szemem alatt. Nagyon-nagyon izgatott lettem attól, ahogy láttam percről percre a változást a bőrömön, ahogy az egyre feszesebbé változott át. Már várom, hogy megérkezzen a saját szérumom is, ami biztos, hogy állandó lakója lesz a táskámnak, hogy mindig elérjem, amikor csak szükségem van rá.