Kerékpár tartók kedvező áron és széles választékban

kerékpár tartók

Egyre több turista választja a kerékpározást a nyaralás során, hiszen ez egy környezetbarát és egészséges módja annak, hogy felfedezzük a nyaralás helyszínét. Sok esetben azonban a turisták autóval érkeznek, és szükségük van egy olyan megoldásra, amely lehetővé teszi számukra, hogy a hotelből kölcsönözhető kerékpárokat az autójukkal együtt szállítsák. Így arra gondoltunk, hogy elősegítjük a vendégek mobilitását és szabadságát a nyaralásuk során, vagyis kerékpár tartókat is biztosítunk a kerékpárokhoz, így a kerékpárok az autóra szerelve egyszerűen szállíthatók az úticélra, és az autóval való közlekedés során sem jelentenek akadályt.

Miért érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást? Először is, ha szeretnétek felfedezni a környék látnivalóit kerékpárral, de nem szeretnétek azt az autóban lenni egész nap, akkor ezzel a megoldással könnyedén eljuttathatjátok a kerékpárt a kívánt helyre, majd onnan indulhattok el az útra. Nem kell tehát azon aggódni, hogy hogyan fér bele a csomagtartóba a bringa, vagy hogy hogyan lehetne biztonságosan szállítani azt.

A kerékpár tartók széles választékát az autofelszerelesek.hu weboldalról szereztük be, hogy a lehető legtöbb típusú kerékpárt tudjuk szállítani a vendégeink számára.

Az autofelszerelesek.hu weboldalon széles választékban elérhetőek a kerékpár tartók, amelyek lehetővé teszik a kerékpárok biztonságos és egyszerű szállítását az autókon. Az alábbi három típus közül választhatunk:

Az első típus a kerékpártartó tetőre, melyet nemcsak autóspecifikus tetőcsomagtartóra, hanem szinte bármilyen hagyományos tetőcsomagtartóra is fel lehet szerelni. Ezzel az opcióval kerékpáronként zárható és akár 4-5 kerékpár is szállítható. A kerékpártartó tetőre már 7 990 Ft-tól kapható, ami nagyon kedvező ár.

A második lehetőség a kerékpártartó vonóhorogra, amely kifejezetten vonóhorgos autókhoz ajánlott. Ez a típus nem csak hogy nem autóspecifikus, de a kerékpárok légellenállása is a lehető legkisebb, és a kerékpárt sem kell magasra emelni, így a felhelyezése és a rögzítése is nagyon egyszerű, bárki számára könnyen megoldható.

A harmadik opció a kerékpártartó hátsó ajtóra, amely az autó specifikus megoldások között található. Alacsony légellenállással rendelkezik, és vonóhorog nélküli autók esetén is kiváló választás. A kerékpárt sem kell magasra emelni, így a felhelyezése és a rögzítése ennek sem bonyolult, sőt, igazán egyszerű megoldani, azonban, ami okozhat némi nehézséget, hogy fontos ügyelni a lámpák és a rendszámtábla láthatóságára, hogy azok ne legyenek takarva.

Összességében, a weboldalon széles választékban találhatók kerékpár tartók, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót. A weboldal mindig kedvező áron kínálja a legjobb minőségű autófelszereléseket. Az oldal tulajdonosai mindig az ár/érték arányt tartják szem előtt, így minden vásárló biztos lehet benne, hogy mindig jó ár/értéken vásárolhat náluk.

Az oldalon található kereső funkciók nagy segítséget jelentenek a vásárlók számára. Az autó választás alapján, a termék kategória alapján, illetve a gumi méret alapján is gyorsan és könnyedén megtalálhatóak azok a termékek, amelyekre a vásárlónak szüksége van.

Az autofelszerelesek.hu nemcsak gyors és hatékony keresést, hanem gyors szállítást is kínál. Az ország bármely pontjára, akár 24 órán belül is kézbesítik a megrendelt termékeket. A weboldal mögött álló szakértő és segítőkész csapat pedig mindig szívesen nyújt segítséget a vásárlóknak. Ők maguk is használják a kínált termékeket, és 20 éves tapasztalatukat is bevetik, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb autófelszereléseket.