A nyaralás alatt hotelből intéztem új lakásbiztosítást magunknak

Nem tudom úgy általában kinek hogy megy a nyaralás a párjával, de mi rendszerint minimum egyszer, de általában többször összeveszünk. Nem túl komoly dolgokon, csak kis apróságokon, de azokon nagyon alaposan. Ez idén se volt másképp. Ha tudtam volna, hogy augusztusban csak pont arra a pár napra mehetünk, amire mentünk talán jobban odafigyeltem volna. Na igen, utólag mindig könnyen okos az ember.

Szóval épp az egyik ilyen kis összekapásunk közepén voltunk, és Ákos fogta magát és elviharzott valamerre. Én úgy voltam vele, hogy akkor menjen csak, engem aztán nem érdekel. Dühömben elkezdtem nézegetni lakásbiztosítási ajánlatokat nézegetni online, mert mostanában akartunk váltani és közeledett a megkötés évfordulója. Sose voltam jó a “csak dühöngök magamban” dologban, és ha már egyszer, akkor igazán levezethetem a dühömet proaktívan.

A keresőbe nemes egyszerűséggel a lakásbiztosítás ajánlatok online szavakat pötyögtem be, hátha ilyen alapvető kereséssel is találok szemet. És bingó. Ugyan nem első kattintásra, de rátaláltam a pannon safe pénzügyi biztosítóra. Több szempontból is nagyon vonzónak találtam az oldalukat magát is, és az ajánlataikat is. Elsősorban az áttekinthetőség miatt tetszettek meg, mivel a jól látható léceknek köszönhetően egyből tudtam, mit hol keressek. Egy kicsit se zavartak össze, mint azt más oldalak alkalmanként teszik. Az is egyből látható volt, hogy nagyon sokoldalú szolgáltatásokat ajánlanak. Gépjármű biztosítástól elkezdve a nyugdíj- és lakásbiztosításon át a személyi kölcsönig, hogy csak párat említsek. Azt is egyből lehetett látni, hogy nem ma kezdték a munkájukat, és hogy a Széchenyi Programban is részt vesznek.

Ezek alapján elég határozottan éreztem, hogy megbízható céggel állok szemben, de ami döntő volt az az online kalkulátoruk volt. Az én szememben ez mutatta meg igazán mennyire nem nézik birkának az ügyfelet. Tisztában vannak vele, hogy azt te is be tudod pötyögni saját magadnak, hogy mire szeretnél biztosítást kötni az ingatlan mellett, azon belül, és hogy nagyon okosan meg tudod adni az adataidat. Violá, már meg is kaptad a lakásbiztosítási ajánlatodat online, ki se kellett tenni a lábad a házból. Emlékszem, még mikor a szüleimmel laktam időről-időre jöttek hozzánk személyesen lakásbiztosítást kötni, és olyan feleslegesnek gondoltam az egészet. Egyrészt mindig voltak kutyáink, és nem mindenki bízik meg bennük (okkal), másrészt nem mindig ér rá az ember akkor, amikor jönnek vagy ha akkor éppen rá is ér, ez nem egy két perc alatt elintézhető procedúra.

Szerintem ez a megoldás mindenkinek sokkal kényelmesebb. Hogyha kérdésed van természetesen az ügyfélszolgálat ott van az oldalon, és ami még nagyon jó, hogy a messenger felületéve össze van kötve, így sokkal fesztelenebbül teheti fel az ember a kérdéseit.

Miután ezeket megállapítottam, el is mentettem az oldalt a könyvjelző sávba. Mert ugyan összevesztem Ákossal, azért mégiscsak együtt lakunk abban a házban, úgyhogy megvártam, míg visszajön. Sikerült is kibékülnünk, aztán ő is átnézte, mit találtam, és nem sokkal később meg is kötöttük a lakásbiztosítást teljesen online az ajánlat alapján.