Alkoholizmus leszokás: Gyorsan és kényelmesen!

Kellemes balatoni nyaralásunkat töltöttünk épp a párommal az esti Prosecconkat iszogatva a teraszon. Rajtunk kívül még egy pár volt kint a holdfényben, akik egyre hangosabban nevetgéltek. Szimpatikusnak tűntek nekünk, így úgy gondoltuk, hogy odacsapódunk hozzájuk, hátha nem bánják.

Kiderült, hogy a hölgy imád festeni, mutatott is pár lenyűgöző naplementés képet, amin a víz olyan élethű volt, hogy szinte lefolyt a képről. A párja azonban hihetetlen életutat mesélt nekünk, ugyanis nem régen jött ki a felepulok.hu 28 napos programjáról, mivel súlyos alkohol problémái voltak.

Az alkoholizmusról való leszokás egy hihetetlen teljesítmény, hiszen ilyenkor a saját szervezetével küzd az ember, a saját elméjével és a saját béklyóival. A program pszichológusai képesek segíteni neked felülkerekedni a szenvedélyeiden, ezáltal egy új, erősebb emberré válva.

A tartalmas beszélgetésünk után visszatértünk a szobánkba és felütöttem a laptopomat. Alkoholizmus leszokás felepulok.hu – került a keresőbe. Egy nagyon vidám oldal tárult elém amint át lettem navigálva a weblapra, mely tele volt hasznos információkkal.

Megtudtam, hogy a program első állomása egy személyes konzultáció, ahol informálva lesz mindenről a páciens. Ezt követi maga a 28 napos program, melynek ára fedezi a házon kívüli programokat, az utókezelést és a teljes ellátást szállással. De milyen szállással! Egy ilyen házat én is elfogadnék sajátomnak, természetesen kis csinosítással. Csodás napfényes terek, világos szobák és fa hatású bútorok. A fürdőszobában nem csak egy zuhanyzó árválkodik magában, hanem található mellette egy masszázskád is. Itt aztán az alkoholizmusról való leszokás igazi kényelemben telhet!

A program segítői hihetetlenül barátságos emberek, telis-tele empátiával és kedvességgel. Bennem valahogy mindig egy komor kép élt az elvonókról, amiben meggyötört emberek kuporognak egy üres, nyirkos cellában. Ez azonban más. Ez a felépülési folyamat egy olyan modern, világhírű modell alapján működik, ami a páciensek szeretetét helyezi középpontba, viszont mégis megtalálható a kellő fegyelem.

Örülök, hogy volt lehetőség tudomást szereznem erről a programról. Most már tudom azt, hogy egy olyan profi csapat segíti a kigyógyulni vágyókat, mint a felepulok.hu!