Becsekkoltam a hotelba, majd csekkoltam a vakondháló árakat online

Megszállottja vagyok a jó áraknak. Nem mondanám magamat spúrnak, de az biztos, hogy addig járok utána a dolgoknak, amíg meg nem találom a legjobb ajánlatokat. Sajnos én is érzem, hogy ez néhány helyzetben rosszul jön ki, például a legutóbbi nyaralásunkon is már a hotelben voltunk, amikor én még mindig (az okostelefonomat egy pillanatra sem elengedve) a netet böngésztem. A férjemen már láttam, ahogy megy fel benne a pumpa, de tudtam, hogy ez most nem nekem fontos, hanem édesanyámnak, őt pedig nem szeretném cserben hagyni. A lelkemre kötötte ugyanis, hogy szerezzek neki vakondhálót, de ne drágát, mert azt a helyi gazdaboltban is meg tudja venni.

Amikor rákerestem a neten, milyenek a vakondháló árak, az alábbi webáruház felkeltette a figyelmemet. A gazdabolt.hu első ránézésre egy nagyon jól összerakott webshopnak tűnt, számos információval és menüponttal. Az oldal telefonról is könnyen kezelhető volt, gyorsan kiismertem magam a felületen. A vakondháló árak kedvezőnek tűntek az eddig látott árakhoz képest, emellett számos termékükre akció is volt éppen. Így bátran pakoltam mást is a kosaramba, nem csak vakondhálót.

Az külön tetszett, hogy egy-egy termék adatlapján sok információ érthető el, van, ahol még videó is! A képek magukért beszélnek, emellett a termékek adatlapján a súly és a méretek is meg vannak adva. Ha valamilyen fontos dokumentum kapcsolódik a termékhez, az is itt szerepel, mint ahogyan a vásárlóktól érkezett vélemények is. A kosárba helyezésre szolgáló gomb mellett található egy kis “oda-vissza” nyilacska, amellyel több árucikket tudunk összehasonlítani a kínálatból – ez egy igen praktikus funkció, amikor az ember több termék között vacillál. Az árucikkek adatlapján már a szállítással kapcsolatos információkat is elolvashatjuk, az én választásomnál például az volt kiírva, hogy raktáron van a termék (10+ darabbal), a személyes átvétel akár már aznap megoldható, a futárszolgálattal történő kiszállítás pedig egy nap és egy hét között alakul.

Amennyiben profilt hozunk létre és bejelentkezünk, láthatjuk, hogy a gazdabolt.hu-n egy különleges hűségprogramban vehetünk részt. Az úgynevezett “gazdapontok” tulajdonképpen jutalompontok, így vásárlásaink során kedvezményben részesülhetünk. Ugyanakkor lehetőség van regisztráció, bejelentkezés nélküli vásárlás lebonyolítására is. Az áru fizetése kétféle módon történhet: előre utalással vagy utánvétes fizetéssel, készpénzben.

Engem a gazdabolt.hu nem csak a vakondháló árakkal győzött meg, biztosan visszatérő vásárlók leszünk!