A hosszúhétvégén is a kedvenc oldalam böngésztem

Időnként elutazunk a párommal néhány napra kikapcsolódni, ám a legutóbbi utazás rendhagyó volt olyan szempontból, hogy néhány barátunk is velünk tartott. Tetszett, mert eltért a szokásostól, mégis remek lehetőség a pihenésre.

Robi ekkor kezdett el panaszkodni, hogy sehonnan nem tud szerezni olyan olajat, amilyen az ő kocsijába kellene. Nevettem egy hangosat, hogy ennyire béna, úgyhogy csak átküldtem neki az olajwebshop linkjét.
-Itt nézd meg! Ha itt nincs, amit keresel, akkor sehonnan nem lehet rendelni!

Robi óriási, kerek szemekkel nézett rám, mintha valami UFO lennék, hogy motorolajat az internetről rendelek.
Elmeséltem neki, mennyi minden vásároltam már itt. Nemhogy a motorolajat innen szerzem be, hanem a szűrőket és minden egyéb, autóápolási kelléket is. Természetesen Robi ült párszor a kocsimban, és tudta, hogy nagyon figyelek rá, szinte szent dologként kezelem, szóval ez elég bizonyíték volt neki arra, hogy szétnézzen alaposan a weboldalon.

Természetesen a kínálatban ott volt az általa keresett motorolaj is, amit gyorsan meg is rendelt. Örömmel töltött el, hogy segíthettem a barátomnak.

Ezen felbuzdulva el is kezdtem nézelődni én is az oldalon. Volt néhány téma, kérdés a fejemben, és tudtam, hogyha választ akarok rá kapni, akkor itt kell megnéznem. A hagyományos webshopoktól eltérően itt van egyfajta blog rész, melyben számos hobbi témájú bejegyzés és szakmai cikkek is találhatók. Imádom ezeket böngészni. Meg is kaptam, hogy még a nyaraláson is az olajwebshopot olvasom…

Nem tehetek róla, ha nincs ez az oldal, sokkal nehezebben boldogulnék. A hasznos termékek mellett például innen tudtam meg, hogy mi a teendő, hogyha nincs garázsunk,de szeretnénk a téli időben is biztonságban tudni az autómat. Mindemellett olyan praktikus kiegészítők és tippek vannak itt, amikért egyszerűen odavagyok. Például itt találtam eszközt a kerekek megfelelő tárolására, valamint párásodás elleni spray is létezik, ahogy a cikkekből megtudtam.

Nem bánom, ha nem értik, legyen az ő bajuk! Ha valami kérdésük van autó témában, akkor úgyis csak annyit felelek majd nekik, hogy “Itt nézd meg!”, majd átküldöm nekik a linket.