Shea vajat helyeztünk a szobákba

shea vaj

A hotelszobákba mindig igyekszünk különféle dolgokat becsempészni, amivel meglephetjük a vendégeinket. Azt tapasztaltuk, hogy nagyon szokták szeretni az ilyen apró meglepetéseket, így mindig azon vagyunk, hogy különleges dolgokat csempészünk a hotel szobákba. Egy ideje nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, így néhány hónapja olyan termékek elhelyezését részesítjük előnyben, ami környezetbarát. Így ismerkedtünk meg a Humanity Áruházzal. Most éppen shea vaj beszerzésén gondoltunk, mivel korábban innen illóolajokat szereztünk be, és nagyon elégedettek voltunk a megkapott termékekkel és a webáruház használata is igen egyszerű.

Itt, a Humanity webáruházban natúr finomítatlan shea vajat lehet kapni, ami 100%-ban természetes és adalékoktól is mentes. Nagyon sok előnyös tulajdonsága van. Ilyen például a pikkelysömör, a pattanás, a bőrirritáció, az ekcéma enyhítése és még a ráncokat is enyhíteni tudja. Ezen kívül még a bőrt is táplálja, sokkal puhább lesz tőle, ápolt megjelenést is biztosít, a hidratáló hatását pedig a bőr is meghálálja. Még nagyon sok egyéb dolog miatt is szokták használni. Ahogy említettem, most a Humanity Áruházban szerezzük be ezt a terméket. Azért szeretünk itt vásárolni, mert minden termékük környezetbarát és arra is figyelnek, hogy a csomagolás is környezetbarát legyen. Ez utóbbi is nagyon fontos szempont nekünk. Ezen kívül lehetőség van a vásárlások után hűségpontok gyűjtésére, amit be lehet váltani a későbbi vásárlásoknál.

A fizetés is elég rugalmas, van lehetőség előre utalásra, utánvétre, és bankkártyás fizetés közül is lehet választani.

A házhozszállítás mellett pedig akár személyesen is át lehet venni az üzletben a termékeket, mi persze a házhoz szállítás mellett szoktunk dönteni. Telefonon is bármilyen érdeklődésre mindig készséggel válaszoltak nekünk, nagyon barátságosak és segítőkészek. A szállítás egyébként 24-48 órán belül meg szokott történni, ráadásul ha nagyobb megrendelést bonyolítunk le, akkor még a szállítás is ingyenes lehet, mivel 17 ezer forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

A termékleírásnál el lehet olvasni a shea vaj eredetét, a jellemzőit, az előállítását, de még az összetételét is nagyon részletesen felsorolják, továbbá a felhasználásról és a hatásról, valamint a tárolásáról is pontos információt lehet kapni, ami nagy segítség tud lenni abban, hogy nem kell több különböző oldalról összeszedni ezeket az információkat, hisz egyszerűen a webáruházban a termékleírás alatt megtalálhatóak.

A felhasználásnál felsorolják azt is, hogy miket lehet belőle készíteni, mert ez csak natúr shea vaj, de otthon lehet belőle készíteni testápolót vagy akár légút tisztító bedörzsölő balzsamot is.

Ehhez egyébként receptek is találtam a webshopban, ugyanígy a termékleírásnál a felhasználás alatt. A termékeket nagyon jól összekapcsolják a bloggal, el lehet olvasni, hogy milyen összetevőkre, hozzávalókra van szükség a shea vajas hidratáló testápoló elkészítéséhez, illetve pontról pontra szedve le van írva az is, hogy hogyan lehet elkészíteni ezt a shea vajas hidratáló testápolót.

Az akció menüpontot is nagyon szeretem, mindig lehet értesülni az aktuális akciókról. Most például nem olyan rég készítettek egy kifésülést könnyítő hajpermetet, aminek a receptjét itt az akció menüben is el lehet elérni. Illetve hamarosan a 30 milliliteres aloevera gél kedvezményes áron lesz kapható a készlet erejéig. 30 milliliter helyett 50 millitert adnak, ami nagyon szuper ajánlat.

Bízom benne, hogy a vendégeink nagyra fogják értékelni a shea vajas meglepetésünket, ahogy korábban az illóolajos bekészítésnek is örültek.