Amikor a papír meg a tintapatron úgy terem előtted, mint a Balcsin a sör

Egy balatoni hétvégénél kevés jobb dolog van. Persze külföldre menni nyaralni nyilván nagy kaland, akár izgalmasabb is, de a mi kis baráti körünk például a nosztalgikus hangulatot és az otthonosságot többre tartja. Gyerekkorunkban ugyanis mindannyian a Balatonon nyaraltunk sokat, de kezdő egyetemistákként is ide jártunk a legtöbbet.

Természetesen tavaly is a Balatonra mentünk, istenieket fürdőztünk, söröztünk, hekkeztünk és persze nagyokat beszélgettünk. Robi például elmesélte, hogy az irodájukba nemrég felvettek egy új beszerzési asszisztenst, mert a régi másik városba költözött, s így felmondott, és nem is gondolták volna, hogy milyen jól fognak járni ezzel a kezdetben csak nyűgnek tűnő helyzettel.

Az új asszisztens ugyanis, mint kiderült, az első két hétben az irodai beszerzések terén rengeteget újított, méghozzá mindenki örömére. A nyomtatókellékeik például azóta óramű pontossággal érkeznek, folyamatos árkedvezmény mellett és ráadásul teljes mértékben ingyenes kiszállítással.

Meg is kérdeztük, honnan is szereznek be, mert én például már régóta egy nem túl közeli üzletbe jártam, Ági meg borsos kiszállítási árat fizetett ott, ahol ő rendel, pedig neki még viszonylag gyakran is kell vásárolni, mert ő kerttervezőként dolgozik, a férje pedig étlapokat és plakátokat tervez és kivitelez.

Robi át is küldte Áginak a https://nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalt, és a webshopban minden általuk használt speciális papírtípus elérhető volt. Legnagyobb örömére Ági még a legtöbb, CAD munkához használatos papírtípust is megtalálta náluk, de matt felületű nehéz papír is volt, illetve az a speciális gyapot poliészter keverékű Epson papír is, amit Ági már régóta kinézett ahhoz a fotókiállításhoz, ami az általa tervezett és már elkészült kerteket fogja bemutatni.

https://nyomtatoalkatresz.hu/papir

Ági tehát nagyon örült, s továbbította is a https://nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalt Ferinek, a férjének is, s bár nekem szerényebb igényeim voltak a klasszikus A/4-es nyomtatópapírral és a HP meg Philips patronnal, én is lelkes voltam, hogy végre nem kell majd rohangálnom, csak otthonról bevásárolok és kész.

Ősz óta aztán már Feri, Ági, s én is tőlük rendelünk, és mindannyiunknak nagyon jó tapasztalatai voltak, szóval maximálisan elégedettek vagyunk. Az árkedvezmény már két termék vásárlása esetén is él, három termék esetében pedig még nő is, a választék pedig nem csak papírból, de tonerből és patronból is tekintélyes, s még az utángyártott termékekre is egy éves garanciát kapunk.

Az ingyenes szállítás szintén minden igényt kielégítő. A GLS csapata nagyon profi, s még azt is megadják előre, hogy melyik az a három órás időszak, amikor érkezik majd a csomag, de aki akarja, GLS csomagpontot is választhat a maximális rugalmasság érdekében.

Szóval, ha pihentetőbb hétköznapokat szeretnél, akkor próbáld ki te is, hogy milyen, ha házhoz hozzák neked még a nyomtatókellékeidet is. Nekünk nagyon bevált, Robiék pedig még az új asszisztenst is előléptették azóta.