Hoteles kényeztetés helyett balatoni csapatépítő

A megszokotthoz képest idén másképp tervezzük a csapatépítést

Korábban az volt a bevett szokás a cégünknél, hogy évente egyszer rendezünk egy olyan, nagyszabású csapatépítőt, amire az egész, 200 fős társaságot meghívjuk. Ez persze mindig kihívásos volt, mert nálunk nagyon sok korosztály képviselteti magát, így a programok szervezésénél erre is figyelnünk kellett. Egyébként is, egy ekkora társaság már nem fér el akárhol, ezért limitáltabbak a lehetőségek az ideális helyszín felkutatása terén is. Legtöbbször ezért a kényelmes választás mellett tettük le a voksunk, és egy vidéki hotelben foglaltunk szállást. Így a csapatépítőt igény esetén össze lehetett kötni egy kis városnézéssel is. Utána pedig a hotelben ki-ki igénybe vehette a kényeztető szolgáltatásokat. Ki lehetett próbálni a masszázst, a jakuzzit, vagy igény esetén a szaunát is.

Ez évben azonban a hagyományostól kicsit eltérően szeretnénk megszervezni a céges csapatépítőt. Azért valljuk be, jóból is megárt a sok, és már lassan nekem, a szervezőnek is unalmas ismét ugyanarra a sémára helyszínt keresni. Így aztán elkezdtem alternatív lehetőségek után nézni a neten, és ekkor akadtam rá a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalra. Az oldalon elsősorban az tetszett meg, hogy nagyon letisztult a külalakja, és nagyon könnyű eligazodni az információk között. Az oldal alján találunk elérhetőséget a BalatonPRO csapatához, akik telefonon és e-mailben is készségesen segítenek összeállítani az adott társaság számára a legmegfelelőbb programot. Ha pedig gyorsan lenne szükség az árajánlatra a céges árkalkulációhoz, akár 2 órán belül is választ tudnak adni a felmerülő kérdéseinkre. Ehhez nem kell mást tennünk, mint kitöltenünk az úgyszintén az oldal alján található, online kitölthető kis űrlapot, így lehetőségünk nyílik jelezni a szándékunkat a gyorsított árajánlatkérésre vonatkozóan.

Https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ – kattints, ha valami igazán különlegesre vágysz!

De akkor nézzük is meg, milyen programlehetőségeket kínál a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldal ilyen nagy létszám esetén? Nos, annak például rögtön megörültem, hogy ilyen sok résztvevő mellett sem kell lemondani a balatoni hangulatról! A BalatonPRO ugyanis nagy hajóparkkal rendelkezik, így akár ilyen mértékű tömeget is képes befogadni. Ekkora létszámhoz például jó szívvel ajánlják a balatoni vitorlázást. Ebben az esetben akár több vitorláshajót is be tudnak vonni a játékba, így biztosan mind a kétszáz résztvevő élvezni tudja majd a programot. Ezen felül pedig akár kisebb csapatokra is lehet bontani a társaságot, hogy mindenki az érdeklődésének megfelelően ki tudja próbálni a rendelkezésre álló lehetőségeket. Ha egy csapatban szeretnénk erősíteni például az együttműködést, a kohéziót, jó ötlet lehet a részükre a sárkányhajós evezőverseny. Ennél a feladatnál ugyanis nagyon fontos a kollégák összehangolt mozgása a sikerhez. De jó ötlet lehet a fiatalosabb, bevállalósabb kollégák részére SUP versenyt rendezni, akár ügyességi játékok bevonásával, akár csak gyorsasági versenyként, vagy akár csak egy nap végi kötetlen levezető programként.

De szerencsére akkor sincs baj, ha a csapatból nem mindenki vágyódik kifejezetten a vízi programok iránt. A https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalon ugyanis szárazföldön is igénybe vehető programlehetőségek közül is válogathatunk. Jó ötlet lehet például benevezni a parton maradt kollégákat egy quad túrára is akár. De a BalatonPRO csapata szállással is rendelkezik a parton, így a hotel rendezvénytermében további indoor csapatépítő tevékenységekkel várják a résztvevőket. Ez utóbbi lehetőség akkor is nagyon jól jöhet, ha valamely vízi program az időjárás miatt esetleg nem tud megvalósulni. Nekem az olvasottak alapján nagyon szimpatikus a csapat, ezért én mindenképpen kérek árajánlatot a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalon! Remélem, nektek is felkeltettem az érdeklődéseteket, és ti is beneveztek egy felejthetetlen csapatépítőre a Balatonon!