Meggyőztem a férjemet, hogy menjünk páros masszázsra

Vannak emberek, akik nagyon nehezen győzhetőek meg bármiről is. Ilyen például a férjem, aki kétkedve áll hozzá mindenhez, amit nem ismer, vagy nem próbált még. Olyan, mint egy morcos, öreg kutya. De megdöbbentő módon valahogy mégis sikerült rávennem, hogy kipróbálja velem a páros masszázst, és ez többek között a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalnak is köszönhető. Az egész talán oda vezethető vissza, hogy egy nyaralásunk alkalmával a hotelben befeküdtem egy masszázsra, ő pedig látta, hogy milyen jó, mennyire élvezem. Akkor már mintha láttam volna rajta, hogy bája, hogy nem tartott velem, de gondoltam, ami késik, nem múlik. Nemrégiben aztán megint kedvem támadt egy kis masszázshoz, és gondoltam, miért ne vonhatnám be az uramat is a dologba. Keresgéltem olyan szalonokat, ahol van páros masszázs is, de nem kell érte túl messzire menni, és szerencsémre a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs volt az, amelyiket a legjobbnak ítéltem.

Felvetettem hát a morgós medvének, hogy jöjjön el velem ilyen masszázsra, de persze csípőből visszautasította. Ekkor odahívtam, és megmutattam neki a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalát, hogy a saját szemével láthassa: itt sem esznek embert, neki is nagyon jól fog esni, ha eljön. Elmagyaráztam neki, hogy a Karma Thai Masszázs szalonjában a Király utcában kétféle páros masszázst is végeznek, mégpedig a tradicionális, és az olajos masszázsokat. Rögtön ellenkezett, hogy ő márpedig nem pucérkodik idegenek előtt, de mondtam neki, hogy a hagyományos thai masszázst ruhában végzik, adnak is hozzá egy kellemes, puha öltözéket. Ráadásul most akciósan csak 14 320 forint a tradicionális, ennyiből vacsorázni sem megyünk el! Szóval végül sikerült meggyőznöm, és eljött velem.

Mondanom se kell, először feszengett, és furcsállta, hogy ilyen látszólag törékeny hölgyek fogják őt is megmasszírozni. Aztán amikor elhelyezkedtünk, és a masszőzök munkához láttak, egy percen belül már szinte visított, hogy finomabban csinálja, mert eltörik a csontja. Kuncogtam is magamban, de a masszírozó hölgy vette az adást, és az uramat kicsit finomabban gyúrta. Végül aztán a 60 perces páros masszázs végén mindketten átmozgatva és felfrissülve keltünk fel a helyünkről. Kész szerencse, hogy rátaláltam a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalra, mert ha nem tudom a férjemnek megmutatni, hogy mi vár rá, biztos nem jön el velem. Most viszont odáig fajult a dolog, hogy a rákövetkező héten már ő kérdezte, hogy mikor megyünk újra masszíroztatni. Mit mondjak, nehéz őt meggyőzni, de ha sikerül, és rájön, hogy mi a jó neki, akkor a rabjává válik.