Hotelből is választhatsz székhelyszolgáltatást

A hoteleket építészként szerintem teljesen más szemmel nézem, mint mások. Nekem ez egy “tanulmányút” is ilyenkor, egy különleges élmény és tanulási lehetőség is, amikor egy régebbi vagy egy modern épületet láthatok testközelből kívülről és belülről. De már gyerekként is elvarázsoltak a különböző szállodák. Nagyon varázslatos hangulata van a legtöbbnek. Nagyon nagy élmény volt ez nekem mindig is, nem lehet véletlen, hogy végül az lett a szakmám, ami… Milyen sokat számíthatnak a gyermekkori benyomások, hangulatok, élmények! De felnőttként is bele tudok feledkezni ezekbe a miliőkbe, “gyerekszemmel” nézni az egészet.

Ha éppen nem hotelt, hanem céget indítanál – bár a szállásadással kapcsolatos vállalkozás sem kizárt -, akkor mindenképpen hasznos lehet számodra a következő pár sor, ahol a Gross Office tevékenységét szeretném bemutatni. Ők egy olyan cég, akikről nemrég hallottam, ugyanis a testvérem most alapít céget és épp a neten kutatott egy székhely befogadó nyilatkozat minta után, amikor rátalált a grossoffice.hu címre. Itt pedig kis nézelődés után rájött, hogy a székhely befogadó nyilatkozat helyett az egész oldal lenyűgözte, és tulajdonképpen a lehető legjobbkor jött még vele szembe ez a lehetőség. Az oldalon tudott informálódni a lehetőségeiről, és arra is rájött, hogy tulajdonképpen Újlengyellel lehet, hogy jobban járna székhelyszolgáltatás terén, mint Budapesttel (de ezt természetesen számos egyéni dolog befolyásolja, valakinek biztosan a főváros lehet a jó választás). Így miután alaposan tanulmányozta, mit ír a Gross Office a cégalapításról és a székhelyekkel kapcsolatban, úgy döntött, fel is keresi őket telefonon.

Ebből a kis sztoriból is látható, hogy talán épp székhely befogadó nyilatkozat minta keresése közben találhatjuk meg azt a segítséget, lehetőséget, ami elvezet minket a végső megoldáshoz! Míg a tesóm korábban csak informálódott, addig a Gross Office-nál el is szánta magát a nagy lépésre, miszerint megbízza őket, hogy kísérjék őt szakértelmükkel a cégalapítás folyamatában. Ha számotokra is jól jönne ez a segítség, akkor ne habozzatok, keressétek fel bátran a Gross Office-t!