Italhűtő, borhűtő – Hoteleknek és az otthonodba egyaránt!

Gondolom Neked is tetszenek a bárokban található nagyon divatos, modern és elegáns italhűtők és borhűtők. Kinek ne tetszene egy ilyen extra kiegészítő, amit szerencsére a 21. században már a saját lakásodban is megengedhetsz magadnak. Az online kereskedelem olyan távlatokat nyitott meg számunkra, melyek azt is lehetővé teszik, hogy egy alapjába véve vendéglátó egységek számára forgalmazó cégtől szerezzünk be konyhai gépeket és egyéb kiegészítőket is akár. Jól hangzik ugye? Akkor az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer ajánlatot számodra találták ki!

Én legnagyobb szerencsémre éppen a lakásfelújítás kellős közepén találtam rá az rdealer.hu oldalra, melynek webshopja egy nagyon szépen megszerkesztett, logikusan összeállított honlap lett. A navigálás és a termékkeresés végtelenül egyszerű, mindent egy szempillantás alatt megtalálhatunk a jól kialakított szűrőknek köszönhetően. Italhűtő, borhűtő, dagasztógép, robotgép, esetleg más kellene? Az rdealer.hu széles kínálata nem ismer lehetetlent, a vendéglátóegységek tipikus gépei szinte kivétel nélkül megtalálhatók a webshopon, azonban itt még nem ér véget a történet. Számos olyan termékkel is találkozhatunk, melyek egy egyszerű magánszemély háztartásába is elengedhetetlenek.

Ha beírjuk a keresőbe azt, hogy Italhűtők, borhűtők | Dealer – Gastro & Ice Dealer, számos olyan találatot kapunk, melyek egytől egyig arról biztosítanak, hogy milyen kiváló cégnek is vagyunk az oldalán. Az akciók folyamatosan és megújulók, azonban az árak már önmagukban elég beszédesek, mivel a termékek nincsenek túlárazva, a megfizethető tartományban táncolnak. Annál is inkább, hogy árusítanak használt termékeket is, melyekre garanciát is biztosítanak.

Mivel már eléggé benne vagyunk a nyárban, így jogosan merült fel bennem az, hogy egy minibárt létesítek a hálószobában annak érdekében, hogy ha este megszomjazok, ne kelljen elsétálnom a konyháig. Elvégre, ha megtehetjük, miért ne tennénk meg?! Így hát elkezdtem böngészni az oldalon és kerestem a legjobb ajánlatot, melyet elég hamar meg is találtam. Tökéletes, új állapotban lévő, két év garanciás termék. Gyönyörű 2 ajtós, tólóüveges bárbelső, fekete kerettel – pont, mint amilyennek megálmodtam. El is határoztam, hogy ez lesz az egyik termék, amit megvásárlok, azonban nem tudtam abbahagyni a nézelődést. Úgy éreztem magamat, mint a cukorkaboltban a gyerekek. Mindent akartam, mindent meg akartam nézni és ha tehettem volna, mindenhez hozzá is nyúltam volna. Olyan hívogató volt egy- két termék, hogy szó szerint nem bírtam magamban.

Így került rá a bevásárlólistámra egy robotgép és még pluszba egy dagasztógép, pizzalapát és végezetül egy szódagép. Elsőre elég nagy összegnek tűnhet ezt itt mind felsorolva, azonban nem mondanám olyan vészes végösszegnek az összeválogatott termékek árát. Gondolom most megfordult a fejedben, hogy hát de miért kell nekem ez a sok minden és miért pont itt szerzem be őket? A válasz egyszerű: megbízható, garanciás, gyors kiszállításos és precíz.

A hihetetlen jófej dolgozók már csak a cseresznyét jelentik a tejszínhabon, ugyanis a rendelés alkalmával telefonon kell egyeztetni, nem online kell megrendelni a terméket. Gondolom erre azért is van szükség, mert elég nagy összegekkel dolgoznak és ők sem szeretnék azt, hogy a vevő valami miatt elégedetlen legyen. Így a telefonos beszélgetés alkalmával minden felmerülő kérdést meg tudnak válaszolni és minden kételyt eloszlatnak professzionális és ügyfélközpontú hozzáállásukkal. Tőlem biztosan öt csillagos értékelést kapnak, hiszen a termékeik legtöbbje is ötcsillagos szállodákban található meg.