Nyaralás közben van idő a vásárlásra is, én a Biocity.hu-t választottam

Végre itt a nyár, a kánikula, a napsütés. Olyan jó ilyenkor a vízparton tölteni a napot, és mi más lenne az öröm, mint a Balaton. Nekem a Balaton a riviéra – szól a jól ismert dal és valahogy én is így vagyok ezzel.

A rohanó hétköznapokban nem nagyon van idő átgondolni a vásárlásaimat, hiszen sietni kell. Nem így a nyári szabadság alatt, amikor a vízparton hűsölve igenis van idő böngészni. Én nagyon sok mindent, kozmetikumot, vitaminokat, táplálékkiegészítőket a Biocity.hu oldalon veszek. Erre pedig eléggé sok és nyomós okom is van.

Egyrészt mert kényelmes itt a vásárlás. Sok minden van, egyszerű a válogatás, keresni lehet persze, de én a nyaralás alatt bizony minden menüpontot végignéztem. Jó alaposan. Aztán pedig meg is rendeltem mindent, amit csak kiválasztottam. Hogy mit kínál a Biocity.hu? Mindent, ami ahhoz kell, hogy egészségesen éljünk, bio termékeket használva, környezetünket kímélve. Egyre nagyobb hangsúly helyeződik napjainkban a környezetvédelemre, arra, hogy testünket egészséges, bio dolgokkal tápláljuk.

Mindezt én is nagyon fontosnak tartom. Mint ahogy azt is, hogy kényelmesen vásároljak. Na de vissza a termékekre. Én általában az újdonságokkal és az akciós termékekkel kezdem a válogatást.

Nagyon tetszik például, hogy itt rengeteg táplálkozási forma követője megtalálja a saját alapanyagait. Én paleo étrendet követek, de van a családban vegán és gluténérzékeny is. Nekik is itt szoktam vásárolni, remek gluténmentes kínálatot találtam a Biocity.hu webáruházban, nemcsak liszteket és tésztákat, hanem édességeket, nassolnivalókat is. A gluténérzékenyeknek különösen fontos, hogy megbízható forrásból származó termékeket fogyasszanak, hisz egy keresztszennyeződés nagyon sok kárt tud okozni. Erre is odafigyelnek itt, hisz a minőség és a megbízhatóság kiemelten fontos.

Paleosként egy ideig persze húst ettem hússal, meg volt pár étel, amit elkészítettem, de egy idő után hiányozni kezdett a változatosság. Nehéz bizonyos alapanyagokról lemondani, de a biocity.hu webshopban csupa olyan dolgot találtam, amit beilleszthetek a táplálkozásomra és nem mellesleg remek ötleteket is kaptam, hogy miből mit is tudnék készíteni.

Például rengetegféle lekvárt találtam, amit akár paleo palacsintába is tölthetek. A legnagyobb kedvenceim pedig azok a paleo lisztkeverékek, amelyekből hagyományos ételek készíthetők. Így, hiába nem eszem búzalisztet, bizony tudok isteni finom lángost sütni vagy épp nokedlit szaggatni. És ezt egészséges formában. Én ebben hiszek.

De van, akinek más jön, aki más táplálkozást folytat. Ritkán sütök fánkot, de ehhez is minden paleo hozzávalót itt találtam meg, a biocity.hu oldalon. Fánkpor, és lekvár, az íze, mint gyerekkoromban nagymamámnál vidéken.

Tényleg olyan ez a biocity.hu, mint egy igazi kisváros, hogy csak nézelődünk jobbra, aztán balra és mindig valami újat látunk. Én például általában leragadok az ételeknél, nagyon sok egészséges nassolni valót, asztalt gyümölcsöt is veszek itt, meg különféle rágcsálnivalókat. De nemrég felfedeztem, hogy olyan kozmetikumok is vannak, melyek nemcsak hogy bőrbarátak, de olyan alapanyagokból és technológiával is készültek, ami védi a környezetet. Nem utolsó szempont ez sem, hisz a világ véleményem szerint legalábbis arra tart, hogy egyre közelebb kerüljünk a természethez, az egyszerű dolgokhoz, hogy ne terheljük agyon a környezetünket.

A Balaton-parti strandolás közben bizony még ilyenekre is jutott időm, nem csak vásárolni, de gondolkodni is. Az biztos, hogy a Biocity.hu az egyik kedvenc webáruházammá vált az évek alatt, és bátran ajánlom mindenkinek. Mert megbízható és minőségi termékeket forgalmaz.