A hotelből inspirálódtam háztartási készülékeket illetően

Háztartási készülék vásárlás egy németországi hotelszobából, online

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd azzal fogom tölteni a hotelszobámban az időt, hogy háztartási készüléket vásárolok az interneten, de ez is megtörtént. Nemrég ugyanis Németországban voltam üzleti úton, és elég húzósra sikeredett a napi menetrend. Így gyakorlatilag szinte semmit nem sikerült megnéznem a környéken, nem sok idő jutott a pihenésre. A reggeleim rendre 07:00 órakor kezdődtek, volt, hogy 07:30-kor már meetingen ültem. És bizony nem igazán sikerült este hét előtt befejeznünk a munkát… Utána pedig már olyan fáradtnak éreztem magam, hogy nem sok kedvem volt kimenni az utcára vagy szétnézni egy kicsit a városban. Így hát maradt a pihenés a hotelszobában. Ami tulajdonképpen inkább olyasmit jelentett, hogy csak néztem ki a fejemből, és számos weboldalt átböngésztem.

Expresszbolt.com – itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet

A tevékenység azonban nem volt teljesen haszontalan, mert többek között így akadtam rá a www.expresszbolt.com/haztartasi-keszulekek-kiegeszitok-1075 oldalra is. Itt különböző háztartási készülékeket, háztartási kis- és nagy gépeket, valamint kiegészítőket, eszközöket lehet vásárolni. Tökéletes, gondoltam magamban, úgyis időszerű lenne néhány dolgot lecserélni otthon, de egyszerűen sosem jutok el odáig, hogy körbenézzek az üzletekben. Ezért kihasználtam a hotelszobában töltött időt, és jól körbenéztem az oldalon. Már külalakra megfogott, nagyon letisztult, barátságos felület fogadott. Rendkívül felhasználóbarát is ráadásul, pár másodperc alatt mindent megtalálni az oldalon! Az oldal tetején jópofa piktogramok jelölik az egyes kategóriákat. Az evőeszközökön át a mikrótól és a porszívótól elkezdve a létráig,párátlanító eszközökig tényleg mindent megtalálni itt, amire csak szükség lehet otthon. Ha pedig egy-egy termékre részletesebben is kíváncsiak vagyunk, a termék fotójára kattintva rendkívül gyorsan elérhető az adott termék specifikációja a tájékozódáshoz.

Persze sokan ódzkodnak attól, hogy online vásároljanak háztartási eszközöket. Ezt megértem, hiszen sokan szeretik így szemrevételezni az adott termékeket. Nincs-e valamilyen sérülés rajta esetleg? Meg egyébként is, így ismerkedünk az adott termékkel, amit aztán később az otthonunkba viszünk. Ha azonban attól tartanánk, hogy az Expressz Boltban vásárolt termékek valamilyen rejtett hibával rendelkeznek, ami az online vásárlás során nem derül ki, egyet se féljünk. A www.expresszbolt.com/haztartasi-keszulekek-kiegeszitok-1075 oldalon ugyanis minden megvásárolt termékre 14 napos visszaküldési garancia él, így semmiképpen nem marad rajtunk az esetlegesen hibás termék. A termékek minőségével kapcsolatban egyébként sem kell izgulnunk. Az Árukereső.hu ugyanis “Megbízható Bolt” kitüntetéssel látta el az Expressz Boltot, így biztosak lehetünk abban, hogy a megfelelő helyről vásárolunk. Ráadásul 19.900 Ft feletti vásárlás esetén a termékek házhoz szállítása is díjmentesen történik!

De ha már kedvezményekről beszélünk, érdemes szétnézni az oldalon. Mindig találni ugyanis olyan terméket, amelyet kedvezményes áron vásárolhatunk meg. De ha további akciók után kutakodnánk, iratkozzunk fel gyorsan az Expressz Bolt hírlevelére, és ebben az esetben további öt százalék kedvezményt kapunk a vásárlásainkra! Ha pedig bármi kérdésünk lenne az oldal üzemeletetőihez, az ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésre az oldalon megadott telefonos vagy e-mailes elérhetőség egyikén. Én a hotelből már meg is rendeltem, amire szükségünk lehet otthon. Ti kattintottatok már?