A wellness hétvége alatt is a munkán járt az eszem

Elég sok problémája van mostanában az építőipari cégnek, ahol dolgozok. A főnökünk nem régiben távozott a cégtől, és nem sokkal utána szerződést kellett bontanunk az egyik legnagyobb beszállítónkkal is. Mondanom sem kell, hogy két ekkora nagy egymást követő változás bizony nyomokat hagy a munkánkon. Persze mindenki igyekszik a tőle telhető legtöbbet teljesíteni ebben a nehéz helyzetben, és ez nincs másként velem sem. Én kaptam azt a feladatot, hogy új beszállítót találjak, aki ellátna minket acél lemezekkel. Egészen a múlt hétvégi wellness kiruccanásunkig egyetlen megbízható partnert sem sikerült találnom. Az egyik este azonban, míg a feleségem a wellness részlegen szaunázott és én a hotel szobánkban ücsörögtem, megtörtént a csoda – rátaláltam a https://acelpartner.hu/kereskedelem oldalra.

Nem terveztem a korai nyaralásunk alatt dolgozni, de folyamatosan azon járt az agyam, hogy mi lesz, ha nem találom meg az ideális beszállítót, így hát kutakodni kezdtem. Ahogy nézelődtem, egyszer csak szembe jött velem a https://acelpartner.hu/kereskedelem oldal, aminek már a címe is sokat mondó volt, így hát rákattintottam. És hogy mennyire nem bántam meg!

Az Acélpartner Kft. melegen hengerelt acél lemezek forgalmazásával és megmunkálásával foglalkozik. Az acél lemezek náluk többféle kivitelben és méretben érhetőek el. Ami a méreteket illeti, a lemezek szélessége 1500 és 2500 mm között, míg a hosszúsága 2000 és 12.000 mm között mozog. Ez azért valljuk be, nem semmi skála. A lemezek pedig igénytől függően 3 mm-es vastagságtól a 300 mm-es vastagságig elérhetőek náluk. Ráadásul minden lemez rendelkezik műbizonylattal.

Az Acélpartner igyekszik minden ügyfelét minél gyorsabban kiszolgálni, ezért a lemez készleteiket mindig magasan tartják, hogy a raktárból egyből tudják is szállítani bármelyik típust.

Az acél lemezekkel persze nem csak kereskednek, hanem meg is munkálják őket, mint azt már korábban említettem. Lángvágással és plazmavágással, CNC gépi forgácsolással, szemcseszórásos felülettisztítással és élletöréssel is foglalkoznak. De vállalják acélszerkezetek gyártását, építőipari munkák kivitelezését, sőt, még bérmunkát is tudnak ajánlani. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelük által hozott alapanyagot ők dolgozzák fel a saját gépeikkel. A cég oldalán még a laikusok számára is kifejezetten jól érthető leírásokból ismerhetjük meg, hogy miként végzik a munkájukat.

Nekem az addig olvasottak olyan szimpatikusak voltak, hogy el is mentettem a https://acelpartner.hu/kereskedelem oldalt a könyvjelzőim közé. Ekkor azért még rámentem a Rólunk menüpontra, hogy kicsit többet is megtudhassak magáról a cégről is. 1999-ben alapították az Acélpartner Kft-t, és azóta törekszenek hosszútávú együttműködések és széles, bejáratott ügyfélkör kialakítására. A cég teljesen magyar kézben van, és a székhelyük Budapest 10 kerületében, a Gyömrői úton található, tehát még csak nem is kell a világ végéig elmenni, ha személyesen is találkoznánk velük.

Engem teljesen meggyőztek az Acélpartner oldalán olvasottak, így elmondhatom, hogy sikeresen megtaláltam az új beszállítónkat. Hamarosan fel is vesszük velük a kapcsolatot.

Amikor a feleségem pedig feljött a szaunázásból, még ő is észrevette, hogy mennyire fel vagyok villanyozva. Elmeséltem neki, hogy nem is csoda, hiszen végre letudhattam egy munkahelyi feladatomat, ami már hetek óta nyomasztott. Onnantól kezdve pedig felhőtlenül élvezhettem a hotel nyújtotta szolgáltatásokat és a pihenést.