A nyaraláson találtunk rá a www.annataska.hu -ra

Pár hete történt, hogy az idei első balatoni nyaralásunkat megtettük. Igazából ez csak egy gyors hosszúhétvége volt. Az előkészületek se vettek igénybe túl sok időt, találtam egy jó hotelt, aztán gyorsan le is foglaltam. Barátnőmön és rajtam kívül még később két pár jött a baráti társaságomból, Siófokon vettük ki a 3 hotelszobát.

Mi értünk le először, így lementünk a partra. Én nem szoktam sok kelléket vinni, barátnőm a kis hátizsákját lehozta, hátha szükség lesz belőle valamire. Nem is voltunk bent sokat, kb 20perc lehetett. Mire kiértünk, barátnőm táskája sajnos eltűnt.

Közben megérkezett a másik két pár is, a lányok és a fiúk külön szálon elkezdték megbeszélni a történteket. Az egyik barátomnak jutott eszébe, hogy miért nem veszek helyette egy másik hátizsákot barátnőmnek. Ha megrendelem már ma, akkor lehet, hogy mire hazaérünk már meg is tudna érkezni. Ez egy teljesen jó ötlet volt, egy bökkenővel: Nem nagyon értek a női táskákhoz és úgy érzem, hogy könnyen tudnék olyat venni, ami nem megfelelő.

Megérkezett a segítség

Meg is volt a terv, este úgyis megyünk egy bárba iszogatni, akkor majd kikérem a lányok segítségét az ügyben. Csak valahogyan majd úgy kell csinálni, hogy barátnőm ne figyeljen. Bele is bonyolódtak egy munkáról folyó beszélgetésbe, így gyorsan le tudtam csapni az egyik lányra. Vázoltam neki a szituációt, nagyon támogatta az ötletet. Egyből meg is mutatta a telefonján, hogy ő a www.annataska.hu -ról szokott rendelni, mert rengeteg féle táska található az oldalon. Szuper, akkor már a honlap adott, már „csak” a táskát kell kiválasztani. Szerencsére azt körbe tudtam írni, hogy milyen jellegű volt, amit elloptak. Nyilván annak a pótlására jó lenne valami hasonló karakterű táskát találni. A kapott segítséggel gyorsan elnavigáltunk a telefonos böngészőben a kis hátitáskákhoz és kaptam is egy tippet, hogy melyiket kellene megrendelnem.

www.annataska.hu
www.annataska.hu

Tovább nem akartam a telefonomat nyomkodni az este folyamán, ezért az annataska.hu -t lementettem magamnak kedvencekbe azzal a céllal, hogy majd a szállásról megrendelem. Barátnőmet kimerítette a nap, úgyhogy gyorsan el is aludt. Én akkor újra ellátogattam a www.annataska.hu -ra, ahonnan gyorsan meg is tudtam rendelni a kiválasztott táskát.

Egyébként pont akció volt, szóval elég kedvező áron tudtam megvenni. A rendelt táska igazából csak méretében hasonlított az előzőre, kicsit elegánsabb volt és egy ismert, minőségi márkától származott. Rengeteg jó márka található ezen az oldalon, úgyhogy érdemes rá ellátogatni. Ha már rendelünk is, akkor javaslom, hogy regisztráljunk a www.annataska.hu oldalon, hiszen akkor automatikusan VIP taggá válunk. Ez arra jogosít fel, hogy a rendeléseink után pontokat kapjunk, amelyeket kedvezményre válthatunk a következő rendelésünkkor.

A hosszúhétvége jól sikerült, a hátizsákot pedig két munkanap alatt házhoz szállították. A honlapon 1-3 munkanap szállítási időt írtak, szóval teljesen meg voltam elégedve a gyorsasággal. A házhozszállításon kívül még tudtam volna Pick-Pack pontra is rendelni, de szerencsére pont home office-ban voltam, úgyhogy át is tudtam venni. Egyébként a két opció ugyanannyiba kerül az annataska.hu-n, úgyhogy mindenki azt tudja választani, amely szimpatikusabb számára.

Barátnőmet az új táskával vártam este, nagyon örült neki és kérdezte is, hogy hol vettem, mert nagyon szép. Elküldtem neki a www.annataska.hu linkjét, hogy szét tudjon nézni a többi termék között.