A gyors autó javításnak köszönhetően megmenekült a nyaralás is

A metaautoszerviz.hu nélkül ez a nyaralás bizony nem jött volna össze. Éppen ezért nagyon köszönöm nekik az egész család nevében, hogy ilyen gyorsan meg tudták oldani a problémát és ezzel nem hagyták, hogy meghiúsuljon a nyaralás.

A megszokott egy hetes balatoni kiruccanásunkra készültünk. A jól bevált hotelünket választottuk most is, mert hiába nézünk másik után, valahogy mindig ide lyukadunk ki a keresgélés közepette. Itt minden van, amit mi megszoktunk, vagy igénylünk. Egyrészt nagyon közel van a strand, konkrétan csak az úton kell átsétálni, másrészt ha épp kevésbé lenne jó idő, akkor is van program lehetőség. Például lehet használni a wellness részlegen az úszómedencét, vagy a szaunákat. De egy masszázsra is be lehet jelentkezni, vagy az edzőteremben eltölteni egy kellemes órát. Persze csak akkor, ha az ember épségben odaér erre a szállásra és idő közben az autó nem mondja be az unalmast…

Indulás előtt néhány nappal ugyanis azt mondta a kisautó, hogy én bizony most nem mozdulok tovább. Úgyhogy gyorsan kellett cselekedni és megkeresni a legközelebbi műhelyt, ahol rövid határidővel vállalják az autó javítását. Legnagyobb szerencsémre sikerült is ilyet találni a metaautoszerviz.hu személyében.

Ez a műhely a 18. kerületben üzemel és akkora mázlisták voltunk, hogy szinte azonnal tudtak minket fogadni és megnézni az autót. Kiderült, hogy nem volt annyira óriási a baj, mint amilyennek egy hozzá nem értő számára tűnt, ezért nem hogy napokon belül, de még konkrétan aznap meg is tudták csinálni a dolgot. Ez azt jelentette, hogy nem elég, hogy a közelben, kedvező áron sikerült megoldani ezt az egész autós ügyet, de ráadásként annyira gyorsan, hogy fel sem merült az, hogy elmaradjon a nyaralás. Nyilván persze nem maradt volna el, csak más járgány után kellett volna nézni, de mindenképpen kényelmesebb volt ez a megoldás, hála a Méta Autószervíz csapatának.

Azóta igazából csak róluk áradozok minden platformon, mert tényleg nagyon hálás vagyok nekik. Nem mindennapi, amikor ennyire jól jön ki a lépés, mert hát valljuk be, ez elég sok ponton elcsúszhatott volna. Például, ha nem tudnak fogadni az autószerelő műhelyben, vagy ha épp akkora a baj, amit nem tudnak helyben megoldani. Ha bármit rendelni kellett volna pluszban, vagy ha nem is tudom mi jöhetett volna még, ez nem jön össze.

A metaautoszerviz.hu ajánlatai alapján egyébként nem csak én úsztam meg ezt az egészet kedvező áron, hanem egyébként sincsenek olyan horribilis összegek, mint amire akár lehetne is készülni pusztán az autó állapotából kiindulva. De ez is pontosan csak azt mutatja, hogy kár laikusként ilyesmin kattogni, majd a szakértők megmondják, hogy mi mennyibe fog kerülni és mit hol és hogyan lehet megjavítani. Szóval ha gyors segély kell a 18. kerületben, akkor ajánlom, hogy keressétek fel a Méta Autószervizt, hátha nektek is szerencsétek lesz!