Új szórakozás a céges bulin: a selfie gép

Tudjátok, hogy mennyire szeretem a Balatont és hogy milyen sok gyerek és tini kori élményem kapcsolódik hozzá. Emiatt is örültem annyira, amikor a főnök múlt héten bejelentette, hogy a következő céges buli is Balcsin lesz. Természetesen nem holmi apartmanban szálltunk meg a több száz fős csapattal, hanem 2 napra kibéreltük az egyik wellness szálloda teljes területét.

Nagyon jó kis esemény volt. Napközben előadások és csapatépítők, este pedig a várva-várt buli. Volt ott minden mi szem szájnak ingere. Végtelen mennyiségű kaja, pia, tánc, zene és egy selfie gép! Ez utóbbiról eddig még csak hallottam, de élőben most találkoztam vele először. Egy kb 3 x 3 méteres területet különítettek el neki és volt hozzá egy flitteres, arany színű, kicsit diszkó hatású fotófal. De ez még nem minden. A cég, akitől a selfie gép bérlés történt mindenféle vicces eszközöket is biztosított: voltak különböző formájú és nagyságú papír bajuszok, koktélos poharak, csókos szájak és még sorolhatnám. És a legjobb az egészben, hogy nem volt megszabva, hogy hány képet készíthetünk, így végül egy nagyobb stóc fotóval tértem haza. Igazán viccesek lettek és minden barátommal sikerült közös emléket megörökítenünk.

A képek alján egyébként egységesen megjelent a cég logója és az esemény napja, így hosszú évek múlva is vissza fogunk tudni emlékezni erre a napra, amikor vélhetően már teljesen szétszéled a csapat és már csak kevesen fognak itt dolgozni.

Az esemény után annyira lelkes voltam, hogy megkérdeztem a rendezvény szervezőket, hogy hogyan is zajlik ez a selfie gép bérlés. Ők mondták, hogy a program előtt már kb 1 órával kihozzák az eszközt és végig biztosítanak egy embert, aki segít a gép kezelésében, felügyeli a használatát és ott van, ha bármilyen technikai probléma fellépne. Most, hogy így belegondolok, volt is ott mellette végig egy férfi, de nem igazán kellett közbe lépnie, mert nagyon jól feltaláltuk magunkat, és hát bátorítania sem kellett ezt a csapatot.

Szóval az árakat is megtudtam végül a weboldalukról. Lehet 4,6 és 8 órára is bérelni az eszközt, de ha olyan jó lenne a buli, hogy kár lenne megölni a hangulatot, akkor ott a helyszínen lehet hosszabbítást kérni, óránként plusz 13 ezer forintért. 4 órára a bérlés 79 ezer Ft és 2 óránként 20 ezerrel nő. Szóval igazából azért érdemesebb előre jól belőni, hogy mennyi ideig szeretnénk biztosítani ezt a fajta szórakozást a vendégeinknek.

Ebben az árban benne van a selfie gép kiszállítása is, amennyiben a fővárosban van a helyszínünk. Ha pedig vidéken, mint nekünk jelen esetben Balatonon volt, akkor pedig Budapest határától számítva pluszban 60 Ft-ot kell fizetnünk kilométerenként. Az azért még nem egy nagy összeg, így vidéken is teljesen megéri.

Ahogy korábban írtam, ebben az árban benne van a személyes asszisztencia, korlátlan számú fotó készítése és nyomtatása is 10x15cm-es méretben. Egyébként el lehet őket kérni digitálisan is, hiszen ebben a mai világban szinte meg sem történik egy esemény, ha nem töltünk fel róla fotót a közösségi oldalakra. Ezeket a vicces, jó kedélyű képeket pedig szerintem mindenképp érdemes megosztani, hogy a barátainknak, rokonainknak, ismerőseinknek is szerezzünk néhány kellemes percet.