A dunakeszi barátom nálunk szállt meg

Nem olyan régen megszállt a hotelben nálunk az egyik kedves barátom. Ő egyébként Dunakeszin él, még korábban együtt jártunk egyetemre, de én végül a parthoz költöztem. De most lenézett hozzánk ide, a Balaton környékére, és végre így meg tudta nézni a hotelt is, mivel még nem járt itt nálam, így most felmérte a terepet. Szerencsémre csak jót mondott a szállásról, de mi mást is mondana egy régi kedves barát, nem igaz?

A sok régi emlék felelevenítése mellett mesélt egy nagyon érdekes dolgot. Ugyanis neki olyan cége van, aminek a munkavégzéshez szükség van argon gázra, és épp azt mesélte, hogy mielőtt jött hozzám, akkor telefonon keresztül megrendelte az argon palackot a https://gazpalackfutar.com/argon-palack.html oldalon lévő telefonszámon keresztül. Ezen nagyon meglepődtem, mivel nem tudtam, hogy létezik olyan szolgáltatás, hogy online lehet argon palackot rendelni, amire ő nagyon felnevetett, és mondta, hogy ő már évek óta a gázpalack futárt használja, ahol egyébként nemcsak argonpalackot lehet beszerezni, hanem pb gázpalackjuk is van, vagy hélium palackot is lehet tőlük vásárolni. Oxigénpalack is van a kínálatban, valamint CO2 palack is, és még pár más lehetőség is van. Mindezeket különböző kiszerelésekben lehet megvásárolni, viszont az nagyon fontos, hogy ha cserélni kell, akkor oda kell figyelni arra, hogy pont ugyanolyan kiszerelésű palackot rendeljen, ez egyébként a https://gazpalackfutar.com/argon-palack.html oldalon is fel van tüntetve.

És hát mondta a barátom, hogy ezt egyszerűen egy telefonhívással szokta elintézni, felhívja őket, leadja telefonon keresztül a rendelést, és konkrétan a megbeszélt időpontra ki is viszik a cégéhez az argon palackot.

Ez nagyon szuper, hisz így nem kell gázcseretelepre járni, meg ugye olyat keresgélni, hogy egyáltalán van-e a környékükön, hanem egyszerűen egy telefonhívással el tudja ezt intézni. Úgyhogy akár egy telefonhívással is lehet ilyen gázpalackokat rendelni.

Azt is mondta, hogy a gázpalack futár nagyon kedvező áron dolgozik. Kedvező a szállítás és a palacknak az ára együtt véve. A raktárukból egyébként Budapestre és Budapestnek a 20 kilométeres vonzáskörzetébe elvégzik a kiszállítást, és bármilyen mennyiségben történhet a rendelés, azt mind kiviszik a megbeszélt időpontban.

A cég egyébként már nagyon régóta a szakmában van. A barátom már öt éve rendel tőlük rendszeresen palackokat, ebből látszik, hogy ő nagyon elégedett velük. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy valaki foglalkozik ilyen területtel is, mindenkinek nagy segítség tud lenni, ha nem kell gázcsere telepet keresgélni, elmenni oda, és megfelelő járművet találni a szállításhoz, és persze erre az egészre még sok-sok időt is áldozni. Helyette egy néhány perces telefonhívással leadható a rendelés, minden extra nyűg nélkül.