Csodás pénztárcát láttam az egyik vendég kezében

A szállodai élet furcsaságai

Ha hotelben dolgozik recepciósként az ember, akkor bizony mindig észrevesz valamilyen furcsaságot. A legjobb, amikor mindez élesben történik, és nekem kell rendet tennem a furcsaságot okozó vendég fejében. Vagy épp elnézést kérnem egy ugyancsak furcsa, csak nem éppen a helyzet magaslatán álló kollégám nevében. Bizony, nem egyszerű szakma ám ez a szállodai recepciózás, de annál viccesebb. Azt is szoktam élvezni, amikor mondjuk én vagyok pihenőn, de résnyire nyitva marad az ajtó, így pont rálátok a kollégák ténykedéseire. Ha író lennék, már több kötetnyi regényt lehetett volna írni azokból a jelenetekből, amiket ilyenkor követek nyomon! És persze a vendégek sokaságának furcsaságai jellemrajznak sem utolsók.

Gyönyörű bőr pénztárcát láttam egy vendégem kezében – most már azt is tudom, honnan szerezhető be!

Legutóbb azonban nem egy furcsa vendégen, hanem egy gyönyörű női bőr pénztárcán akadt meg a szemem. Mustár sárga volt és fantasztikusan szép minta díszítette a bőrt. Nem állhattam meg, hogy meg ne kérdezzem a vendéget, hol vette ezt a gyönyörű pénztárcát. Ő pedig nevetve árulta el a titkot, amit most én is megosztok veletek. Ha csodaszép pénztárcára vágytok, látogassatok el a cipomarket.hu/bor-penztarcak oldalra! Keressetek akár magatoknak akár ajándékba pénztárcát, itt biztosan megtaláljátok, amit kerestek! Mindegy, hogy az illető férfi vagy nő, sportos, vagány, vagy elegáns stílust képvisel-e, a cipomarket.hu/bor-penztarcak oldalon akkora a választék, hogy egyszerűen kizárt dolog, hogy ne találnátok meg a megfelelő pénztárcát.

Az említett mustár sárga darab egy bőr pénztárca volt, de természetesen vászon pénztárcák is elérhetők a kínálatban. Ha kifejezetten hölgyeknek, vagy kifejezetten uraknak szánt darabokra vagyunk kíváncsiak, cseppet se keseredjünk el, az oldalon ugyanis külön-külön rá lehet szűrni a női és férfi pénztárcákra. Ezen felül válogathatunk szín és méret szerint is. A bőr pénztárcák kínálatában a legkisebb méret az S-es, ezt követően M, L, és XL darabok között nézhetünk szét, a legnagyobb méretűek pedig az XXL-es pénztárcák. Engem azonban a színek is nagyon megnyertek maguknak. A hagyományos és elegáns fekete és barna árnyalatok mellett ugyanis fantasztikus élénk színekben is kaphatók pénztárcák a cipomarket.hu/bor-penztarcak oldalon. A mustársárga mellett például tűzpiros, égszínkék, vagy éppen fűzöld pénztárcák közül is választhatunk magunknak egy szép darabot.

Bármilyen meglepő, de a pénztárcák ára is barátságos – mondhatnám stílusosan, hogy pénztárcabarát. A legtöbb a kínálatban elérhető pénztárca ráadásul jelentős kedvezményekkel vásárolható meg. Így a vásárlás alkalmával tíz, vagy akár húsz százalék kedvezmény is ütheti a markunkat! Mindenkinek bátran ajánlom a cipomarket.hu/bor-penztarcak oldalt, aki stílusos, kényelmes, és jó minőségű pénztárcára vágyik, jó áron. Nézzetek fel az oldalra, higgyétek el, megéri!