Egy jó hoteltulajdonosnak legalább annyira jó székhelyszolgáltató kell

Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz az első hotelnek, amit megnyitottam. Pedig semmi extra nem volt benne, egyszerűen csak őszinte, minőségi szolgáltatást nyújtottam az emberek számára. Az alkalmazottaim szerettek nálam dolgozni, mert a legfontosabb az ő jólétük volt a számomra. Elvégre mit ér egy főnök az alkalmazottak szeretete nélkül?

Ahogy telt-múlt az idő, egyre inkább elkezdtem kacsingatni az ötlet felé, hogy egy újabb hotelt megnyissak és megkétszerezzem a bevételemet. Ennek azonban volt pár technikai akadálya. Például az, hogy nem tudtam, hogy merre alapítsam meg. A másik pedig, hogy az is hasonló legyen témában, mint az első hotelem, vagy kicsit újítsak és rakjak bele valami extra fűszert. Ezekre nem tudtam még válaszolni, mivel tudtam, hogy részletkérdések ahhoz képest, hogy szükségem lesz egy székhelyre.

Rákerestem arra, hogy székhelyszolgáltatás 6. kerület. Ez a cím azért volt szimpatikus nekem, mert ott laktam. Felugrott a Székhelyszolgálatás24 oldala, én pedig rákattintottam. Reméltem, hogy pont azt fogják adni, amit keresek. Bizony csoda történt, mert egy ilyen cégre gondoltam, mikor székhelyszolgáltatásra gondoltam.

Rengeteg választási lehetőségem van arra, hogy merre alapítsam meg a székhelyet. Természetesen én arra kerestem rá, hogy székhelyszolgáltatás 6. kerület, tehát nekem ez volt az elsődleges célom. Volt is egy ilyen lehetőség, úgyhogy nagyon megörültem. A tájékoztató elején egy térkép is volt, ahol meg tudtam nézni a pontos címet. Ezt nagyon figyelmesnek találtam, mert így már rögtön áttekinthetem, hogy mik találhatók a közelében. Illetve az is fontos, hogy eldönthettem, hogy tetszik-e egyáltalán a környék.

Én meg voltam elégedve azzal, amit kaptam a székhelyszolgáltatás 6. kerület keresési címszavamra. A hely jónak tűnt, úgyhogy már csak magát a céget kellett megtekintenem, hogy biztosan ideális lesz-e nekem. Nagyon megnyertek azzal, hogy ilyen szépen volt összerakva az oldal. Látszott, hogy felbéreltek valakit arra, hogy ilyen jóra csinálta. Ez azt jelenti, hogy nem sajnálják a pénzt és nem szeretnék elidegeníteni a potenciális ügyfeleket egy rossz interface-szel.

Ki hitte volna, hogy ennél többel is szolgálnak? Nem csak a régóta nyeregben lévő vállalkozók számára voltak kitalálva a Székhelyszolgáltatás24 ajánlatai. Teljes mértékben elérhetők voltak az olyan kezdők számára is, mint én. Ez abból látszott a legjobban, hogy nem volt feltétlenül szükséges az, hogy rendelkezzünk ügyvéddel. Kérésre biztosítanak ők is egyet, akivel minden papírmunkát el tudunk intézni. Ez hatalmas megkönnyebbülés volt nekem. Attól függetlenül, hogy évek óta már egy hoteltulajdonos vagyok, még mindig meg tudtak rémiszteni a szerződések. Mindig attól tartok, hogy nem figyelek valamire és hibát vétek. Egy ügyvéddel azonban ez a probléma már előre eliminálva van.

Ezt követően szépen elolvastam a tájékoztatót, ami hasonlóan minőségi volt, mint az oldal kinézete. El sem tudtam képzelni, hogy ennyire élvezettel fogok olvasni egy székhelyszolgáltatással kapcsolatos szöveget. Ez azonban csak az egyik meglepetés volt. Megláttam az áraikat és nagyon kedvezőek voltak ahhoz képest, hogy mennyire átfogó a szolgáltatásuk. Ettől is nagyon megnyugodtam, mivel annyira nem vetett még fel a pénz.

Nemsokára fel is hívtam az ügyintézőjüket és át tudtunk beszélni mindent a székhely alapítás részleteiről. A telefonbeszélgetés nagyon kellemes és lényegre törő volt, úgyhogy mindent megtudtam, amit csak szerettem volna. Azóta pedig rengeteg vállalkozó barátomnak ajánlom a Székhelyszolgáltatás oldalát.