A nyaralás alatt hallottam a Vízszerelés.net-ről

Éppen a szabadságomat töltöm a Balaton partján egy csodálatos hotelban. Eljöttem nyaralni, kikapcsolódni, mert nemsokára vége a nyárnak, és még alig pihentem. Nem terveztem semmi programot, csak wellnessezni, sétálgatni, jókat enni és inni, olvasni, befizetni egy masszázsra, csak magammal foglalkozni. Szeretek időnként feltöltődni, kikapcsolni, kitisztítani a fejemet, mert utána sokkal hatékonyabban megy a munka, jobban érzem magam a mindennapokban is.

Egyik este a bárban üldögéltem, koktélt szürcsöltem, amikor egy kedves pár ült le mellém. Elkezdtünk beszélgetni, sok lelkemnek kedves téma jött fel. Beszéltünk a lakásvásárlásról, a nyaralási útvonalakról, a házi kedvencekről, de a munka témát szigorúan elkerültük. Beszéltünk még a szerelőkről, karbantartókról, hogy milyen nehéz jó szakembert találni. A pár férfi tagja elővette a mobilját és megmutatott egy oldalt: Vízszerelés.net. Ő erre esküszik. Ha bármilyen szerelési, karbantartási, javítási munkálatra van szüksége vagy esetleg cserére, akkor a Vízszerelés.net munkatársait hívja.

A cég rengeteg tapasztalattal rendelkezik, több mint 30 éve létezik. Alapítása óta folyamatosan bővül a szolgáltatásuk köre és egyre jobb, profibb, tanultabb, szakképzettebb emberek dolgoznak a cégnél. A cég nemcsak Budapesten, hanem az ország szinte minden pontján tud munkát vállalni, legyen szó kisebb falvakról vagy messzi városokról. Tudnak dolgozni lakásokban, családi házakban de akár nagyobb ipari létesítményekben is.

Hogy mivel is foglalkoznak pontosan? Ahogy a cég neve is utal rá, főleg vízszerelési munkálatokban mozognak otthonosan, ez a cég fő profilja. Vállalnak vízvezeték szerelést, dugulás elhárítást, ha csőtörés van, azt is megoldják, fűtésszerelést is vállalnak és csatornázást, valamint csatorna kamerázást is.

Ami remek dolog, hogy a fővárosban és a környékére akár egy órán belül ki tudnak érkezni a szakemberek, hiszen szem előtt tartják, hogy ha ilyen probléma adódik egy házban, akkor a segítségre sürgősen szükség van. Nem akar senki órákat, sőt akár napokat várni mondjuk egy wc dugulás esetén. Fontos információ, hogy ha ilyen történik, az ember ne akarja egymaga megoldani, mert azzal – és a barkácsboltokban vásárolt kézi szerekkel, duguláselhárítókkal – sokkal nagyobb problémát tud okozni, mint amekkora alapból volt.

Tehát hívni kell szakembert, ezzel nem lőhet mellé az ember. Vagy mégis? Nyilván nem mindegy, hogy milyen szakembert hívunk, ha probléma adódik. Vannak, akik gyorsan elvégzik a munkát, de néhány hét, hónap múlva, de lehet akár már másnapra újabb gond adódhat. Sokkal megbízhatóbb, ha olyan céget, olyan szakembereket keres az ember, akik inkább az alaposságra, a minőségi munkára helyezik a hangsúlyt és még garanciát is vállalnak az általuk cserélt, javított vagy karbantartott dolgok után. Nos, a Vízszerelés.net cég éppen ilyen.

Felvenni velük a kapcsolatot, pedig igen egyszerű. Csupán hívni kell a honlapon található számot, vagy kitölteni egy visszahívást kérő űrlapot. Egy rövid telefonbeszélgetés során pedig minden fontos információt megkérdeznek a munkatársak, hogy nagyjából – sőt van, hogy teljes mértékben – tisztába legyenek azzal, milyen problémával állnak szemben. Így a helyszínre érkezéskor már pontosan tudják mit kell majd csinálni, milyen eszközökre, szerszámokra van szükség.

Örülök, hogy szóba került ez a téma, mert én még sosem hívtam így szerelőt a lakásomba, de ha ilyesmi problémám lesz, mindenképp őket fogom felkeresni. Ha pedig meg is leszek elégedve a munkával, ahogyan a kedves házaspár volt, akkor bátran ajánlom majd én is a Vízszerelés.net céget másoknak.