Egy hoteltől kaptam a legjobb reklámötletet

Mostanában egész gyakran szoktunk hotelekbe járni. Nagyon szeretünk utazni és új helyeket felfedezni, ezért ha több napra megyünk, akkor mindig kiválasztunk egy remek kis hotelt. A legutóbbi ilyen utazásunk során viszont sokkal többet kaptam a kikapcsolódásnál. Nemrégiben kezdtem el a saját vállalkozásomat, ezért még hadilábon álltam a reklámozással és az ügyfélszerzéssel. Ugyan voltak ügyfeleim, de közel sem annyi, amennyire kapacitásom lett volna. Amikor megláttam a hotelben a különféle reklámanyagokat, akkor beugrott a nyerő ötlet: mi lenne, ha én is hasonlóképpen reklámoznám a szolgáltatásomat. Meg is kérdeztem a hotel menedzserét, hogy tudna-e ajánlani olyan nyomdát, ahol minőségi terméket kaphatok megfizethető áron. Erre a kérdésre ő ezt a linket küldte nekem: https://www.colornyomda.hu/munkaink/display-gyartas-es-tervezes/.

A menedzser elmondása szerint a Color Nyomda nagyon jó munkát végez. Ők is velük szoktak együtt dolgozni, amikor valamilyen nyomdai termékre van szükségük. Szerencsére a colornyomda.hu csapata nagyon sokfajta terméket kínál a megrendelői számára. Ha valakinek szüksége van alap nyomdai termékekre, reklámeszközökre, mint pl. display (ha még nem tudod mi ez, akkor erről itt olvashatsz bővebben: https://www.colornyomda.hu/munkaink/display-gyartas-es-tervezes/), POS anyag, Rollup, molinó, vagy valamilyen speciális terméket szeretne, mint a bélyegző, karszalag, kiállítási eszköz, jármű dekoráció, akkor keresse bátran a Color Nyomda csapatát. Ők mindezeket kiváló minőségben elkészítik.

A honlapjukon szinte mindent megtudhatunk az egyes szolgáltatásokról, és még ahhoz is kapunk segítséget, hogy az elképzeléseinket miként szemléltessük velük úgy, hogy a legjobb eredményt kaphassuk kézhez. Ehhez a leadási segédletet kell elolvasni.

A Color Nyomda csapatának már 30 év tapasztalata van nyomdai területen, ezért pontosan tudják, hogy mi kell a tökéletes minőségű nyomdai termékek elkészítéséhez. Ofszet nyomtatás technológiával dolgoznak és egy olyan kreatív fiatalokból álló csapat segíti még a munkájukat, aminek az eredménye egy szuper, teljeskörű nyomdai szolgáltatás. Neked csak az ötletet és az elképzeléseidet kell hoznod, a colornyomda.hu pedig megvalósítja őket. Az egyedi és a megszokottnál merészebb ötleteket is bátran felvázolhatod nekik, mert örömmel vállalják ezeket a feladatokat is.

Ha meg szeretnél győződni a munkájuk minőségről, akkor a weboldalon található referencia képeket is megnézheted. Sőt, az eddigi ügyfeleik véleményét is elolvashatod, amiből egyértelműen kiderül, hogy rugalmasak, könnyű velük együtt dolgozni, ügyfélközpontúak és megbízhatóak.

Ne feledd: amennyiben display reklámanyagra van szükséged, akkor kattints a linkre: https://www.colornyomda.hu/munkaink/display-gyartas-es-tervezes/.