Nincsen hotel céges autó nélkül, autó pedig nincs nyári gumi nélkül

Egy hotelben dolgozok, most már lassan 10 éve. Egy film vitt rá arra, hogy jelentkezzek a községünkben található egyik hotelbe, recepciósnak. Sokan lenézik ezt a szakmát, sokan pedig utálnák, ha ez lenne a munkájuk. Velem egyáltalán nem ez a helyzet. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni és úgy gondolom, hogy minden ügyfél egyformán fontos. Nem számít, ha fáradt vagyok, nem számít, ha rossz napom van, amikor kinyílik az ajtó, mosolyogni kezdek. Ráadásul ez a mosoly nem erőltetett, hanem mindig feltöltenek az emberek és valóban boldog leszek, miután foglalkozhattam velük.

Recepciósként azonban nem csak vendégeket fogadok, hanem sokkal több féle dologhoz is értenem kell. Én szoktam segíteni a főnök úrnak minden ügyes bajos dolog elrendezésében. Jelenleg az volt a nagy probléma, hogy a céges autónkon le kellene cserélni a gumikat nyárira. Én rögtön munkához is láttam és beírtam a keresőbe, hogy nyári gumi árak. Többszöri megfontolás után úgy döntöttem, hogy egy Gumidiszkont oldal lesz számomra az ideális választás. Mivel nem értek annyira az autókhoz, ezért szóltam a főnök úrnak, hogy jöjjön ide és döntse el, hogy tetszik-e neki ez a választék.

Az igazgató első reakciója az volt, hogy megdicsérte, hogy milyen vagány színei vannak az oldalnak. Igazán azt sugallják ezek az apró részletek, hogy értenek az autókhoz. Röviden megkaptam az engedélyt, hogy innen rendeljek. Az volt csak a kikötése, hogy gondosan nézzem végig, hogy a nyári gumi árak között melyik éri meg a legjobban. Persze ez nem azt jelentette, hogy a legolcsóbb kell nekünk.

Nagyon egyszerűen be tudtam hozni a termékek listáját és böngészhettem a nyári gumi árak között. Említettem már, hogy nem vagyok egy nagy tudója a kocsiknak, de a Gumidiszkont oldalán még nekem sem okozott problémát meglátni a különbségeket különböző gumik között. Ez annak volt köszönhető, hogy minden termék mellett található volt egy részletes leírás. Ezt végigolvasva utána tudtam nézni az interneten olyan paramétereknek is, amiket elsőre nem értettem volna.

Ha egy rendes boltban lettünk volna, már biztos meggyőzött volna az eladó arról, hogy melyik gumi a legjobb. Itt azonban objektívan, a saját tempómban át tudtam nézni az ajánlatokat. Felmerülhet bennetek azonban a kérdés, hogy miként találtam egyáltalán rá a nyári gumi részlegre? A válasz egyszerűbb, mint gondolnátok. Az oldalon található egy autógumi kereső, ahol részletesen ki tudjuk válogatni a szűkítési szempontjainkat. Természetesen van egy nyári gumi opció, amit ha kipipálunk, akkor csak az ahhoz tartozó termékek fognak megjelenni. Ezzel megspórolhatunk magunknak egy csomó időt.

A nyári gumi árak a termékek képei alatt jelennek meg és sosem kellett keresgélnem őket. Nagy meglepetésemre jelenleg óriási akciók voltak a webshopban. Egy csomó dolog ötven százalékkal le volt árazva, ami elképesztően boldoggá tett. Megmutattam a főnöknek és egyetértett abban, hogy kiváló helyet választottam a gumi rendelésére. Megadta az autó paramétereit, én pedig ezek alapján meg is találtam az ideális gumit. A rendelés rész már nagyon egyszerű volt. Megadtam a hotel adatait és kiválasztottam azt, hogy miként szeretnék fizetni.

Körülbelül 10 percbe került az egész vásárlási folyamat, kereséssel és fizetéssel együtt is. A főnök nagyon elégedett volt és azt mondta, hogy innentől kezdve mindig rám fogja bízni a vásárlást. A gumi pár napon belül megérkezett a céges autónk pedig készen állt a melegebb évszakokra.