A legjobb hotel a legjobb lehetőséggel

Egy nagyon szép hotelben szálltunk meg, amikor a vállalkozásomnál különféle újításokat hoztam be éppen. Nehezen tudok kikapcsolni, ezért sokszor amikor nyaralok vagy egy hosszú hétvégén vagyok, akkor is a vállalkozásom ügyivel foglalkozok.

Ez hosszútávon nem épp a legjobb dolog, de mivel még csak a vállalkozásom legelején vagyok, ezért úgy gondolom, hogy most minden tőlem telhetőt beleteszek annak érdekében, hogy később sokkal rugalmasabban és gördülékenyebben menjen az üzlet. Ehhez áldozatokat kell hoznom, de mindezt azért, hogy később majd ennél többet tudjak pihenni.

A menetlevél nagyon sokat van használva nálunk napi szinten, ezért egy olyan megoldás után keresgéltem, ami a menetlevél kitöltését felválthatja vagy felgyorsíthatja. Ekképpen találtam rá az interneten a Roadrecord weboldalára.

A Roadrecord NAV-álló útnyilvántartási programmal és mobil applikációval rendelkezik. Ha használod ezeket a lehetőségeket, akkor sokkal kevesebb időt fog igénybe venni a céges utak nyilvántartása.

Amióta rájuk találtam, azóta előszeretettel ajánlom őket az ismerőseim számára is. Ez annak köszönhető, hogy a programjuk nagyon könnyen használható, nagyban megkönnyíti a munkánkat, és a csapat nagyon segítőkészek. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfeleik elégedettek lehessenek, és a lehető legtöbbet tudjanak nekik segíteni.

Éppen ezért, a honlapjukon különböző cikkek is olvashatók az útnyilvántartásról és az adó optimalizálásról egyaránt. Ha kíváncsi vagy ezekben a témákban a Roadrecord tippjeire és trükkjeire, akkor olvasd el ezeket a bejegyzéseket mielőbb.

Ha céges utakra rendszeresen szoktad használni a saját autódat, akkor érdemes lehet kitölteni egy kiküldetési rendelvényt. Ezt a Roadrecord segítségével szintén gyorsan és egyszerűen meg tudod tenni. Sőt, amennyiben ezt megteszed és jogosult vagy rá, akkor évente akár közel 2 millió forint költségtérítést is kaphatsz.

3,5 t alatti kisteherautóra 100 % lízing és dízel áfa levonásban is részesülhetsz. Ha ezt igénybe szeretnéd venni, akkor a digitális menetlevelet vezetni kell, és saját állományban kell lennie az adott teherautónak.

Amennyiben utólag lenne szükséged útnyilvántartásra, akkor keresd bátran a Roadrecord csapatát. Ők ugyanis visszamenőleg is el tudják készíteni a nyilvántartástervezetet a korábbi évekre is. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni a kitöltéshez szükséges adatokat. A többit a Roadrecord csapata elintézi.

Kérdésed merült fel a NAV-álló útnyilvántartó program használata során? Ebben az esetben sincs semmi probléma. A Roadrecord ügyfélszolgálata hétköznaponként reggel 9 és délután 17 óra között bármikor hívható. Szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre, és ha valamiben elakadtál, akkor segítenek benne.

Az útnyilvántartással adót is megtakaríthatsz, ezért mindenképp érdemes lehet rendszeresen, és helyesen kitölteni a menetlevelet.

Ha nem szeretnél ezzel a feladattal sok időt eltölteni, akkor Te is bátran hívd segítségül a Roadrecord csapatát. Nekem már nagyon sokat segítettek, és rajtam kívül még több mint 18 ezer embernek is. Mindemellett havonta nagyjából 180 percet meg is tudok nekik köszönhetően spórolni.

Ha meg szeretnéd könnyíteni a vállalkozásod életét, és a munkavállalóid válláról le szeretnél venni egy kis terhet, akkor ismerd meg a Roadrecord NAV-álló útnyilvántartó programját. Ha megismered őket, akkor szerintem Te is teljes mértékben elégedett leszel a szolgáltatásukkal.

Látogass el a weboldalukra, olvass el minden fontos információt és mérlegelj, hogy számodra megéri-e az ő programjukat használni. Amennyiben úgy döntesz, hogy igen, akkor keresd fel őket az együttműködéssel kapcsolatban minél hamarabb!