Gépjármű tartós bérlet ügyintézés akár a hotelszobából!

Éppen nyaralni voltunk, amikor elkezdtem böngészni a neten. Éppen wellness után és vacsora előtt voltam, így hát úgy gondoltam, hogy egy kis virtuális szörfözés nem árthat a neten. Ekkor bukkantam rá a flottakezeles.hu oldalra, és hihetetlenül megörültem nekik. Hetek óta próbálok egy megbízható, profi flottakezelő céget találni és már első pillantásra elnyerték a tetszésemet. Ezt hívják első látásra szerelemnek, gondolom. Miért is vagyok tőlük úgy elragadtatva egy sima gépjármű tartós bérlet kapcsán? Olvass tovább, hiszen számos mellettük szóló pozitív előnyt fogok felsorakoztatni ebben a rövid bejegyzésben. Nem is szaporítom a szót, érvelésre fel!

Már a kezdőoldalon számos inger ér engem, mind a pozitív oldalról. Kezdjük a letisztult megjelenéssel, a király színkombinációval. Most pedig jöhetnek a szlogenek, írások, fogalmazások. Már a fejlécben kitérnek arra, hogy a kis-és középvállalkozások éppoly fontosak, mint a multik és úgy is kell őket kezelni. Elmagyarázzák, hogy habár merőben eltérnek egymástól a cégek méretben, működésben és stratégiában, a flottakezelés mégis egy olyan dolog, melynek minden egyes szinten ugyanolyan komolysággal kell hódolni. Érdemes lelesni a multik taktikáit, megismerni fortélyaikat, mivel a kkv-k is kamatoztathatnak belőlük.

Ezeken felül nekem nagyban döntéshozó volt az, hogy a feliratkozókat kisegítik egy 5 részes hírlevélsorozattal, melyben költségcsökkentő módszereket osztanak meg velünk a céges autók vásárlása/bérlése kapcsán. Szó esik az alapokról, az abroncsok cseréjéről és arról is, hogy mely körülmények között milyen autót érdemes beszerezni a cég számára. Nem mindegy, hogy a mi vállalkozásunknak a dízeles, hibrid vagy pedig benzines motoros autók a legoptimálisabbak. A leveleket egyébként még a visszajelzésekben is dicsérik, így nem csak ámításról van szó, valós információkat közölnek számunkra, mely megkönnyíti a döntését azoknak, akik felelnek a cég ezen ügyeiért.

gépjármű tartós bérlet
A gépjármű tartós bérlet ügyintézése gyerekjáték a flottakezeles.hu oldallal!

Van még tovább is?

Ha ez még mind nem lenne elég, lehetőség van használt autók vásárlására is. Akik szűkösebb kerettel gazdálkodnak, azok számára szuper lehetőséget jelent ez. Minden autó szervizelve, karbantartva várja a vásárlókat, minden papír és javítás visszavezethető, számlás. Ez nem csupán a cég hitelességét növeli, hanem a biztonságérzetünket is, ugyanis egy olyan cégtől fogunk autót vásárolni, akik megbízható szakemberekre bízzák a járműveket és garanciát kapnak számlával.

Sőt, az sem mindegy a Flottautó Lízing Kft. számára, hogy honnan szerzik be az autókat. Kizárólag Magyarországon vásárolják őket, külföldi autóról szó sem lehet. Ez azért is fontos, mert így pontosan meg tudják erősíteni azt, hogy nem funkcionált a jármű taxiként, telekocsiként. Nem bérelte se futárszolgálat és nem is volt gyakran cserélgetve. Rendszerint egy gazdás személyi gépjárműveket vásárolnak meg, hiszen fontos számukra, hogy újonnan üzembe helyezett, extrém körülményektől kímélt legyen az autó. Sőt, a kilométer óra sincs visszatekerve, rendszerint alacsony értékes járműveket vesznek, hogy minél tovább bírják az alkatrészek a megvásárlást követően.

Még nem is méltattam a kiváló csomagajánlatokat, a széles felhozatalt, a kifogástalan termékpalettát, de akkor órákon át csak mesélnék. Amennyiben elnyerte tetszésedet a cég és pont keresel valakit, aki foglalkozik gépjármű tartós bérlettel, akkor ők a Te embereid! Végtelenül megbízható, gyors és precíz munkát végeznek, a csalódás kizárt. Látogasd meg őket Te is!