A hotel gyönyörű buddha szobra

Épp egy hosszú hétvégét töltöttünk a párommal a kedvenc siófoki hotelemben, amikor felfigyeltem egy hotelhez mérten cseppet sem szokványos díszítőelemre: egy különleges arany buddha szoborra. Remekül nézett ki, ám én nem (csak) emiatt figyeltem fel rá.

arany buddha szobor

A tibeti kultúra, a buddhizmus tanításai már régóta beszivárogtak az életembe. Tudom, hogy nem szokványos még ez hazánkban, de rengeteg olyan értéket képvisel, amelyet szeretnék beépíteni a mindennapokba. Ebben nagy segítségemre volt a nepalitermekek.com blogja, rengeteg tudást szereztem már innen.

Most is ezt a weboldalt kerestem fel, hogy kicsit jobban utána nézzek a buddha szobroknak. Mint minden fontos dologról, erről is találtam itt egy remek cikket, melyben részletesen leírják, hogy melyik fajta szobornak mi a hatása, milyen jótékony hozománya van annak, hogyha az otthonunk részévé válik.

Ezen felbuzdulva úgy döntöttem, rendelek a nepalitermekek.com oldalról egy szobrot. Egy arany buddha szobor tökéletes kiegészítője lesz a lakásunknak!

Nagyon kedvelem ezt a weboldalt. Nem csak a blogja nagyszerű, hanem a teljes webshop. Széles kínálatból válogathatunk, és magas minőségű termékeket forgalmaznak. Ami igazán különlegessé teszi, az nem más, minthogy itt minden áru meg van áldva. Egy magas rangú vallási vezető áldja meg ezeket tárgyakat. Ilyet más módon beszerezni nem igazán van lehetőség.

Nem lepett meg, hogy rengeteg szobrot árulnak. Vannak olyanok, melyek rézből készültek, de műgyantából készült változatok is vannak. Mindkettőt végignéztem, hogy valóban azt válasszam, amelyik a legjobban segíteni a mindennapjaim. Ezen az oldalon minden termékhez részletes leírás tartozik. Ez külön jó, hiszen a blogban átfogó képet kaphattam a különféle szobrokról, de itt konkrétan az épp kiszemelt darabról írnak. Nem csak paramétereket tudunk meg róla, mint egy átlag webshopban, hanem a lényeget: miben kérhetjük az adott szobor segítségét, mit jelképez, mitől óvhat meg minket, ha az otthonunk részévé válik. Ez sokkal fontosabb, mint, hogy hány centi magas.

Miután megtaláltam a legmegfelelőbbet, már csak meg kellett rendelnem. Kényelmes innen vásárolni, egyszerű a folyamat. Én regisztráció nélkül szoktam, de így sem kell sok adatot beírni.
A biztonságos bankkártyás fizetést követően már csak várnom kell a csomagra. 2 munkanapon belül kiszállítják a raktáron lévő termékeket. Mindig ügyelnek rá, hogy ezek a nagy becsben tartott tárgyak épségben érkezzenek meg.

Most sem volt másképp, mire hazaértünk a pihenésből, pontosan 2 nappal a rendelés után, már kézbe is vehettem a saját buddha szobromat, mely tökéletes éke lett a családnak.