Balatoni motorozás

Nyáron az országban motorozgattunk a haverokkal. Több városba is ellátogattunk, és a Balaton volt az utolsó célpont. Körbe akartuk motorozni, majd egy hatalmas bulit tartani Siófokon. Olyan szép volt a táj, és olyan jó tempót mentünk, hogy egy nap alatt háromszor sikerült körbe karikázni a tavat. Estére eléggé lefáradtunk, és mivel nem terveztünk semmit előre, keresnünk kellett egy kényelmes szálláshelyet. Találtunk is egy nagyon pofás, újonnan épített hotelt, ahol volt még szabad szoba. Először a recepción kicsit megilletődtek a marcona motoros külsőnk miatt, de látták, hogy rendes srácok vagyunk, és nagyon kedvesen viselkedtek velünk.

Másnap fürdéssel ütöttük el az időt, béreltünk vízi biciklit, és megismerkedtünk három kedves lánnyal, akik szintén a hotelben szálltak meg. Elvittük őket motorozni, hogy kicsit ők is beleharaphassanak a tömény szabadság édes almájába. Éreztem menet közben, hogy az abroncsom eléggé lekopott, ezért felkerestem a motortire.hu webshopot, ahol már évek óta vásárlok, ha új gumikra van szükségem.

Első sorban a lélegzetelállító választék, és a korrekt motorgumi árak miatt szeretem ezt a webshopot. Itt tényleg minden irány képviselője megtalálja a neki megfelelő cuccot. Lehetsz endurohead, szakállas chopperes, robogós mod, crossos fenegyerek vagy adrenalinfüggő sportmocis, garantált, hogy a Motortire ki tudja elégíteni az igényeid.

motorgumi árak

Mindenkinek melegen ajánlom a páros akciók menüt, ahol akciós áron vásárolhattok gumikat. Én már rengeteg pénzt megspóroltam ezen kedvező árak miatt, hiszen a motorgumi egy gyorsan fogyó eszköz, gyakran kell cserélni.

A vásárlás menete nagyon egyszerű. A hozzád illő gumi kiválasztásában segítenek a feltöltött képek, és a leírt paraméterek. Megadják a méretet, a kategóriát, a típust, a súlyt és a sebességet is. Ha megvan a tuti gumi, mehet a kosárba. Innen pár kattintással már le is adható a rendelés, amit nagyon gyorsan feldolgoznak. Kérhetsz házhoz szállítást és személyes átvételt is. Előbbi esetén, ha délig megrendeled a terméket és van raktáron, akkor másnap 8 és 17 óra között ki is szállítják. Ez csomagonként 2000 Ft. Ha a személyes átvétel mellett döntesz – ez azért jó, mert akkor fel is szerelik a gépedre a műhelyben – akkor pedig megbeszélt időpontra tudsz menni.

A kilistázott gumikat rendezheted ár szerint, név szerint és méret szerint is. Ezzel megkönnyíthető a keresgélés. A motorgumi kereső is óriási segítség. Itt annyi a dolgod, hogy megadod a kereked paramétereit, és az oldal kidobja azokat a daraboka, amelyek illenek rá.

A közösségi média oldaluk is érdemes követni, mert nagyon szép és izgalmas képeket töltenek fel az éppen szerelt vasakról. Ezeken a képeken az is látszik, hogy milyen kulturált műhelyben dolgoznak a szakemberek, és milyen profi felszerelésük van. Ha fontosak neked a motorgumi árak, a nagy választék és a profi szerelői munka, akkor mindenképp látogass el a Motortire weboldalára!